WordPress.org

Forums

Fast Secure Contact Form
The CAPTCHA image does not show (8 posts)

  1. Mike Challis
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    What to do when the CAPTCHA image does not show.

    See this help page:
    http://www.fastsecurecontactform.com/problem-captcha-image

    Did you know: the CAPTCHA is optional?
    If you are unsuccessful in these remedies, you can turn the CAPTCHA feature off with a setting on the form edit page. Also, the form can use the Akismet anti-spam plugin.

    FAQ
    http://www.fastsecurecontactform.com/faq

    http://wordpress.org/extend/plugins/si-contact-form/

  2. fran330
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you very much, Mike. I just got that problem and I was able to solve it thanks to your suggestions :-)))

  3. mercabilis
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same problem on all my sites....
    I confirm: I reinstalled a previous version and it works.
    Problem is with 3.1.8.1.

  4. mercabilis
    Member
    Posted 2 years ago #

    UP!
    I controled every points indicated here:
    http://www.fastsecurecontactform.com/problem-captcha-image
    No improve.
    I didn't change anything on my site, problem occured suddenly.
    And Si captcha plugin is still working...
    Any idea ?
    Thanks.

  5. mercabilis
    Member
    Posted 2 years ago #

    May be a problem with wp-session: on version 3.1.7.3, which used a different way to manage it, everything is OK.
    Where are you Mike Challis ? Tell us if you don't want to support your plugin...

  6. Mike Challis
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    This page has all the known resolutions and troubleshooting help
    http://www.fastsecurecontactform.com/problem-captcha-image

  7. mercabilis
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Mike,
    As said before, I read it.
    The conflict happens with numerous plugins.
    The first identified is AWD Weight/Country Shipping for WooCommerce v1.0.1.
    It is composed with one single php page and with SCF v 3.1.7.3. it's OK, but not with v 3.1.8.1.
    But in local, it works with both version...
    I don't find where the conflict occurs.
    Do you think the reason could be my server configuration (which didn't change) ?
    Thanks for your help.
    Regards.

  8. aisles
    Member
    Posted 2 years ago #

    Since I upgraded to 3.1.8.1 the CAPTCHA doesn't work.

    I went through all the steps recommended in your article but none of them provided a solution.

    If I right click on the image and click "view image" i get redirected to:
    http://www.thedomainname.com/contact/?ctf_show_captcha=1&ctf_sm_captcha=1&difficulty=1&ctf_form_num=1
    ..the whole page reloads and the CAPTCHA appears on the page. No error messages appear.

    I'm disabling the CAPTCHA now (I'd rather be using it) but I just wanted to add my two cents that the plugin itself seems to be the problem.

    Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Fast Secure Contact Form
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.