WordPress.org

Forums

[resolved] The Blog part of my WP site disapeared (23 posts)

  1. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi there, after trashing some spammy comments, the blog part of my WP site is now blank. Any idea??

  2. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    Can you post your blog URL please?

  3. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

  4. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    Can you login to your site?

  5. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

    yes i can

  6. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

    everything works fine except this

  7. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    Go to posts and see if all your posts are listed there. If not look in trash and restore.

  8. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

    there are no post listed, how do i go the trash? sorry for my noobitude

  9. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

    by the way, even if there was no posts, we should at least be able to see a blank page, rather than nothing as it's the case now, is it?

  10. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    Post something new (just a word or so) and see if your blog works.

  11. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

    so, i added a post... but same result =(

  12. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

    i started to receive spams through the comment section in the galleries (work), so i did put them as spam and i tried to remove the comment feature in these galleries but i don't know at what moment or operation this happened

  13. bottleneck
    Member
    Posted 2 years ago #

  14. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

    yes this is not good i know but i don't know how to redirect to the home page, for instance, when clicking on one menu button, as in not going through the menu

  15. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

    any hint much apreciated =D

  16. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

  17. bottleneck
    Member
    Posted 2 years ago #

    Dude, I see you got a bunch of WP installations all over.

    May I suggest to read this?

    Moving WordPress

    It named "Moving WordPress" but there is enough valuable info to get the idea what you need in your particular case.

    Thank you.

  18. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

    i don't see what you mean, sorry, this wp used to work before, i don't see the connection the infos you link me to...

  19. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

    and the blog was fine as well...

  20. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

    oh! could it be when i tried to modify the permalinks? because i did that too...

  21. bottleneck
    Member
    Posted 2 years ago #

    I told you.

    Keep reading :)

  22. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

    lol,
    ok but it doesn't make any sense that the blog only was affected

  23. babaal
    Member
    Posted 2 years ago #

    ok, back on track, thanks! still wish to fix this link issue when clicking on the work menu without going inside the menu, but i'll close this topic i guess...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.