Support » Plugin: Page Builder by SiteOrigin » Text Widget Issue in Page Builder after 4.8.1

  • Resolved jackrus60

    (@jackrus60)


    I’m having an issue with text widgets in Page Builder after upgrading to WP 4.8.1. When I click EDIT to open the widget, the left side of the widget is blank. All I see is the attributes/layouts/design tabs on the right.

    I checked several of my sites and have tried both Chrome and Firefox.

    Thanks

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • Plugin Author Braam Genis

    (@braam-genis)

    Hi everyone

    We’re aware and working on this issue and will get an update out as soon as we have a fix. Thanks for your patience and understanding.

    Yay thanks Braam

    ok, I got the answer, so will just post a screenshot here for better reference https://www.screencast.com/t/pp7xsIF2

    Looking forward getting updates.

    Thanks

    I think the problem you have described is related to what I am facing ( see my message https://wordpress.org/support/topic/cant-change-font-size-and-text-colour-settings-in-a-text-editor/ ) . The usual incompatibility / interoperability problems post WP update ?

    Hello everyone. Firstly thank you very much for the update. I’ve updated 15 minutes ago and found so far no more issues. I’ll make more tests… thanks again.

    Thank you for the fix!

    Plugin Author Braam Genis

    (@braam-genis)

    No problem! Just glad it’s sorted out. 🙂

    Hi Braam, I’m seeing this problem too (http://rescuemed.com.au ) – also getting a lot of internal error 500s when using the admin navigation generally, e.g. logging in. If I force the page to reload, it works fine… apart from the above issue. The error log is complaining that http://rescuemed.com.au/wp-admin/admin-ajax.php?_panelsnonce=593585b8c6 is returning an internal 500 error.

    This is after fully updating all plugins today including the latest SiteOrigin ones.

    Any advice? I only have a few plugins installed:

    Black Studio TinyMCE Widget
    Version 2.4.2 | By Black Studio | View details | Home | FAQ | Support | Rate | Follow |

    Breadcrumb NavXT
    Version 5.7.1 | By John Havlik | View details

    Contact Form 7
    Version 4.8.1 | By Takayuki Miyoshi | View details

    Contact Form DB
    Version 2.10.22 | By Michael Simpson | Visit plugin site

    Display Widgets
    Version 2.6.2.1 | By displaywidget | Visit plugin site

    Page Builder by SiteOrigin
    Version 2.5.10 | By SiteOrigin | View details

    SiteOrigin Widgets Bundle
    Version 1.9.6 | By SiteOrigin | View details

    WP-PageNavi
    Version 2.92 | By Lester ‘GaMerZ’ Chan | View details

    Plugin Support alexgso

    (@alexgso)

    HI uncouthmike,

    That sounds like a different issue (specifically due to the 500 errors). Can you please create a new thread?

    I would recommend running a plugin conflict test. Can you try disabling all non-SiteOrigin plugins and see if this fixes the issue? You’ll need to clear all your caches after disabling your plugins.

    If it does fix the issue, then try re-enabling your plugins one by one until the issue comes back. This procedure will help diagnose which plugin is causing the issue.

    Once we know that, we’ll be able to look at what might be causing the conflict and either solve the problem or help you find an alternative plugin.

    If you aren’t using a SiteOrigin theme, then you can also try temporarily switching to one of the default WordPress themes to see if the issue is theme related.

    Hi Alex, thanks for responding. As requested I have created a new thread. I have isolated the cause to the SiteOrigins Widget Bundle.

    https://wordpress.org/support/topic/internal-500-errors-causing-pagebuilder-panels-not-to-load/

    Hi Braam,
    I have also found out that there is a problem with the last WP-update and the Widgets in PageBuilder. I have noticed the problem on several web-pages.
    I’m happy to hear that we soon will get an update. Do you already know when the update is coming?

    Pamela

    Plugin Support alexgso

    (@alexgso)

    Hi Pamela,

    The issue in this thread was resolved in version 2.5.9. If you’re not using the latest version, please update the plugin.

    If you are, I would recommend opening a new thread and posting as many details as possible about the issues you’re facing as it’s likely unrelated to this thread specifically.

    I just updated my wp to 4.8.1 and after that, all of my websites JS code stopped working on sidebar “Text Widget”. Is there any solution for that? Please anyone there?

    Plugin Author Andrew Misplon

    (@misplon)

    Hi @riyadhtayf

    Thanks for reaching out.

    Does your problem relate to Page Builder by SiteOrigin?

    Yes, it’s related with page builder.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • The topic ‘Text Widget Issue in Page Builder after 4.8.1’ is closed to new replies.