WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Text style is different from preview

Text style is different from preview

  • When I use text styles (like em or strong or font color change), the Preview feature shows the style correctly, but once the post is live, the font styles are not the same as what was in the preview.

    I’ve tried changing things in both the visual and html editor views with no success. Please help.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    A link to a page demonstrating the problem would help.

    i am having the same problem HERE

    any ideas ?

    Michael

    @alchymyth

    Forum Moderator

    @maringorama

    no idea.

    the site looks fine.

    i think you need to explain what you expect to be visible on that post, i.e. what formatting you entered in the editor, and how it turned out differently.

    hey, thank you for your quick reply. the last 3 lines of the post ( Vivamus elementum semper nisi. Aut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc. ) are inside em tags, they should by oblique ..

    RESOLVED !!!

    i had a font-style: inherit; in my reset.css.
    deleting this made italic text work in the post.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Text style is different from preview’ is closed to new replies.
Skip to toolbar