WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Text not being styled and image not showing up

Text not being styled and image not showing up

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Allen
    Member

    @amweiss98

    Thanks..ok, first of all, the RSS feed for that site only has images in some of the posts…this is not the same as you see on the site. You can see that clearly by looking at the xml of the RSS feed. Second, no styling from the original site is being carried by the xml to the feed. Again, if it’s not in the feed, it won’t show up using my plugin. You can do some styling using my plugin, and those are the options in the admin panel.

    brandonparis123
    Participant

    @brandonparis123

    does it not take the image in the featured image or just the post itself?

    brandonparis123
    Participant

    @brandonparis123

    I added a new image in the post

    IP Camera Systems: For More than Just Security as you can see in the original blog http://blog.osicctv.com/

    and it still does not show the image here in the feed http://optimasystems.ca/security_division/?page_id=1228

    i am just posting regularly shouldnt the text show like all hte other posts and the image show up?

    thanks again for the quick reply

    Brandon

    brandonparis123
    Participant

    @brandonparis123

    Hi Allen,

    it seemed like a few minutes later after putting an actual image in the post it worked. the image showed up plus the styling showed up properly.

    is that supposed to happen where if you have no image the text does not get styled the same way? or is that some sort of bug?

    Brandon

    Plugin Author Allen
    Member

    @amweiss98

    its not a bug, its because the content was in cache

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Text not being styled and image not showing up’ is closed to new replies.