Support » Plugin: Testimonials Widget » Testimonial plugin means Set Feature Image Not Displaying

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Author Michael Cannon

    (@comprock)

    Tora,

    I’m sorry you’re having the problem.

    Are you using version 2.3.3?

    Where exactly is “Set Feature Image” not displaying for you? New Testimonials, Post, Page or other?

    Michael

    Plugin Author Michael Cannon

    (@comprock)

    FYI – The generic code add_theme_support( 'post-thumbnails' ); is being used to enable thumbnails AKA featured images. As such, thumbnails should be showing up everywhere that they’re enabled for that particular post type.

    Plugin Author Michael Cannon

    (@comprock)

    Also, what URL and theme are you using?

    Hi Michael

    Hi I am using 2.3.1

    I just went to create a new blog post and the Set Feature Image is just not available to use at all. It doesn’t appear. The feature images themselves are still showing up in my blog posts, but I can’t create a new one. I disabled the testimonial plugin, added my feature image in my new blog post and then enabled the plugin again. That worked, but obviously I don’t want to keep doing that every time.
    My url is donnaandtora.com and it is a custom theme.

    Plugin Author Michael Cannon

    (@comprock)

    Tora,

    Is it possible for you to create an admin account for me to check out theme and possibly plugins? I need to see how they’re manipulating the post-thumbnails theme support trigger.

    I’m thinking that with Testimonials Widget being activated later in your active plugin change, it might be changing what’s allowed. If so, I need to figure out how to recreate on my development system for debugging and testing then.

    You can see the support email under Support on http://wordpress.org/extend/plugins/testimonials-widget/.

    Michael

    PS Great looking site and nice intro video

    Plugin Author Michael Cannon

    (@comprock)

    I believe I’ve figured out the issue via another system with funkiness.

    Could you please try Version 2.3.4?

    Awesome! That worked, thanks so much :-))

    Plugin Author Michael Cannon

    (@comprock)

    That’s wonderful to hear. Excellent styling of your testimonials page. It makes me even more impatient to redo my own at http://typo3vagabond.com/typo3-vagabond-testimonials/.

    I hope you don’t mind my giving you a link. 🙂

    Very clever! That’s absolutely fine, more than happy to oblige 🙂
    PS I can give a better one if you want?

    Plugin Author Michael Cannon

    (@comprock)

    Please do send a “better one”.

    I looked at lots of testimonial plugins before I settled on this one. Being a “non-techy” person, I liked how easy it was to implement and use. I had one minor glitch with the plugin and put in a request for help. I must admit I wasn’t sure if I’d get a response.
    But Michael was onto it with the speed of light! He got in touch within a matter of hours, worked out the problem and updated the entire plugin. I was delighted and impressed to get such great service. I will definitely look out for other services and products from Michael! 🙂

    Plugin Author Michael Cannon

    (@comprock)

    Thank you very much for letting me post http://typo3vagabond.com/testimonial/tora-cullip-2/.

    My other plugins deal with Flickr images and importing content from TYPO3. However, I’m always open to further ideas.

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘Testimonial plugin means Set Feature Image Not Displaying’ is closed to new replies.