WordPress.org

Forums

Testimonials Widget
[resolved] Testimonial List Loading 2nd Blank Box (8 posts)

  1. ericjacksonwood
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ever since I upgraded, my page (which shows a list of testimonials) has blank testimonials between every testimonial. See what I mean here: http://174.120.3.98/~thornhub/success-stories/

    Any idea how to fix this?

    http://wordpress.org/extend/plugins/testimonials-widget/

  2. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I believe it's a trim issue on your testimonials with them having an extra line break at the end of each testimonial. My test systems don't have these, but I've put in code to remove such.

    Shortly, try release 2.2.9.

  3. ericjacksonwood
    Member
    Posted 2 years ago #

    I tried updating, but nothing changed. I reviewed the testimonials, and there doesn't seem to be any extra line breaks in the testimonial itself.

    I also reviewed the code and found the extra unclosed <p> after each testimonial.

    <div class="test_nuggets">
    <div class="testimonialswidget_testimonials testimonialswidget_testimonials_list">
    <div class="testimonialswidget_testimonial testimonialswidget_testimonial_list"><q>
    <p>“I learned how to answer behavioural questions effectively.”</p>
    <p></q></div>
    </div>
    </div>

    Shouldn't this look more like this:

    <div class="test_nuggets">
    <div class="testimonialswidget_testimonials testimonialswidget_testimonials_list">
    <div class="testimonialswidget_testimonial testimonialswidget_testimonial_list">
    <q><p>“I learned how to answer behavioural questions effectively.</p></q>
    </div>
    </div>
    </div>

    [Moderator Note: Please post code or markup snippets between backticks or use the code button. As it stands, your posted code may now have been permanently damaged/corrupted by the forum's parser.]

  4. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Can you please create an admin account on your system for support@typo3vagabond.com? I need to debug further.

  5. ericjacksonwood
    Member
    Posted 2 years ago #

    You've been added, and the passwords been sent. Let me know if you can figure it out! Thanks

  6. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Did you just change the CSS? The styling has disappeared.

  7. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I've determined that it's your theme or another plugin adding the extra p tags. I'll try to figure out which and why soon.

  8. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    It's an issue with your Born theme than Testimonials Widget. As such, my debugging stops here. To go further, it'd need to be paid effort.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Testimonials Widget
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.