Support » Plugin: Easy Testimonials » Testimonial Content Not Loading

  • I’m using the theme Zap Lite which implements your plugin. When I use the shortcode they provide, it loads author and company fields, but not the actual testimonials. Here’s their function:

    function zap_testimonial_carousel_shortcode( $atts, $content = null ) {
    	extract( shortcode_atts( array(
    		'category' => '',
    		'limit'    => '-1'
    	), $atts ) );
    	$output = '';
    
    	query_posts(array(
    		'post_type' => 'testimonial',
    		'posts_per_page' => $limit,
    		'easy-testimonial-category' => $category,
    		'post_status' => 'publish'
    
    	));
    
    	if ( !have_posts() ) {
    		wp_reset_query();
    		wp_reset_postdata();
    		return;
    	}
    
    	$output = '
    	<div class="testimonial-wrapper">
    		<div id="testimonial-container">';
    
    			while(have_posts()) {
    				the_post();
    
    				$output .= '
    				<div class="testimonial-item">
    					<div class="testimonial-data">
    						<p class="testimonial-content paint-area paint-area--text"><span class="testimonial-quote icon-quote-left"></span>'.get_the_excerpt().'</p>';
    						if ( get_post_meta(get_the_ID(), '_ikcf_client', true) ) {
    							$output .= '<span class="testimonial-author paint-area paint-area--text">'.get_post_meta(get_the_ID(), '_ikcf_client', true).'</span>';
    						}
    						if ( get_post_meta(get_the_ID(), '_ikcf_position', true) ) {
    							$output .= '<span class="testimonial-company paint-area paint-area--text">'.get_post_meta(get_the_ID(), '_ikcf_position', true).'</span>';
    						}
    						$output .= '
    					</div>
    					<div class="testimonial-image">';
    						$img = wp_get_attachment_image_src(get_post_thumbnail_id(), 'full');
    						if ( !empty($img['0']) ) {
    							$output .= '<img src="'.$img['0'].'" class="attachment-tbtestimonial_thumbnail wp-post-image" alt="testimonial-image">';
    						}
    					$output .= '
    					</div>
    					<div class="clearfix"></div>
    				</div>';
    			}
    
    	$output .= '</div><div class="testimonial-pagination"></div></div>';
    
    	wp_reset_query();
    	wp_reset_postdata();
    
    	return $output;
    }

    It appears that get_the_excerpt is empty. Any idea what’s going on? Tyia.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author richardgabriel

    (@richardgabriel)

    Hey DERNERSERFT!

    This looks to be an implementation of our plugin that they’ve done outside of our involvement, so unfortunately I’m not able to support this context of the product. Do you have a support license to our product?

    Have you tried reaching out to their support in regards to the issue? I can shoot them an e-mail, if you know where I should e-mail, or you can have them reach out to me directly at hello@goldplugins.com, mentioning this thread.

    All the best,
    Richard

    Thread Starter DERNERSERFT

    (@garl)

    Thanks for your reply. I submitted a support ticket to Cohhe Themes about the issue, but haven’t heard back. I ended up switching get_the_excerpt to get_the_content, and it seems to working now (though I’m not completely sure why, haha).

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Testimonial Content Not Loading’ is closed to new replies.