Support » Plugin: SiteGround Optimizer » Tested with PageBuilders

  • Resolved raydale

    (@raydale)


    Hi, this looks like a great update. However, has the new 5x version of SG Optimizer been tested with the leading page builders?

    Both Elementor and Beaver Builder are showing issues for me on a range of sites. In fact with Beaver Builder I cannot edit any websites effectively with SGO enabled.

    With caching enabled it prevents me from opening up any content modules in a page that uses Beaver Builder to create / edit content. As soon as I disable SG Optimizer the problem goes away. This has only become a problem since the new 5x updates.

    • This topic was modified 3 years ago by raydale.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Hristo Pandjarov

    (@hristo-sg)

    SiteGround Representative

    Yes we have. Elementor works flawlessly for example. Can I have some exact examples? Which optimization options you have enabled in the Optimizer?

    Thread Starter raydale

    (@raydale)

    Thanks for the quick response Hristo.

    Even with SG Optimizer activated and with only Dynamic cache enabled and HTTPS set as on – I cannot access any content module settings.

    I can click on row settings in a Beaver Builder page, but not any of the modules within a row. This makes it impossible to edit the content within the module. Essentially, clicking the spanner icon in the context menu when hovering over a module does nothing. Yet, row settings can be accessed. As soon as I disable SG Optimizer it all works again.

    I’m currently working on two websites, both hosting with SG (on different servers) and both exhibit the same problems. I can provide access if needed over email?

    Plugin Author Hristo Pandjarov

    (@hristo-sg)

    SiteGround Representative

    Just give me the URLs at hristo.p [at] siteground.com. I will look into it and get back to you!

    Thread Starter raydale

    (@raydale)

    I have sent an email to you as requested.

    Plugin Author Hristo Pandjarov

    (@hristo-sg)

    SiteGround Representative

    Thanks, it will be fixed in upcoming update.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Tested with PageBuilders’ is closed to new replies.