Support » Plugin: Tip Jar WP » Test Mode Isn’t Working

  • Resolved sciocore

    (@sciocore)


    I have tested this form using the test mode and it is not working. The button just keeps showing “Check Info And Try Again”. I’ve even checked error and access logs on my server. Outgoing connections is fine on the server as well. My other Stripe forms and plugins work fine. All instructions are followed and showing “ok” and green (including stripe test key and webhooks). What could possibly be the issue? Giving support a chance before simply deciding to give it 1 star and moving on because I really like how the setup and configuration is so simple …as well as the appearance.

Viewing 10 replies - 31 through 40 (of 40 total)
  • Creating new webook, but no luck. switched off test

    Plugin Author Tip Jar WP

    (@tipjarwp)

    @dermotmoconnor I noticed you keep disconnecting the mode you are not using. Instead, try connecting to both “Live” and “Test”, without disconnecting either one.

    That way you can flip “Live/Test” mode at any time without needing to do any reconnecting or webhook creation over and over. Connecting to each should be a one-and-done!

    Tried that, no luck

    Plugin Author Tip Jar WP

    (@tipjarwp)

    Okay great – you have them both connected now. However you haven’t entered the signing secret for the test mode.

    Note that the signing secret for test mode, and the signing secret for live mode will be different. But both need to be entered!

    ok

    Don’t see where to create a test hook in stripe?

    OK, *think* I got it. Two diff hooks, one for live, one for test, but still
    check info & try again

    Curious; I had webhooks in Test & Live (different #) and the ‘LIVE’ one is gone now. Don’t know if you’re doing stuff, or if I should try to reassign.

    Ah, it’s back.

    Plugin Author Tip Jar WP

    (@tipjarwp)

    @dermotmoconnor I’m not making any changes on this end. I am simply watching the changes to help guide you to get it working.

    It looks like test payments are working again, but the webhook is still failing.

    Can you email a screenshot of your webhook settings for the test webhook from your Stripe account?

Viewing 10 replies - 31 through 40 (of 40 total)
  • The topic ‘Test Mode Isn’t Working’ is closed to new replies.