Support » Plugin: EmergencyWP - Dead Man's switch & legacy deliverance » Test mails settings failed

  • Resolved benz1

    (@benz1)


    Hi, I feel priviledged to post the first support question! 🙂

    Just installed the plugin but when I click on the Test mail settings button I’m getting “Sending failed :-(“.

    Any advice of what to look for?

    Thanks.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Does your server have mail setup? Do you have any forms or anything else that are sending mail correctly on that WP instance? If not you may need to setup a SMTP plugin.

    Congrats @benz1 🙂 I have an SMTP plugin installed and configured and as per the FB post this is introduced in this version but was working in 1.3.2. I have let the guys know too outside of the post.

    Thread Starter benz1

    (@benz1)

    Thanks graphiclux, I do have a form on the site that is working correctly but someone posted on the FB group that apparently the test meil function was working in v1.3.2 but is no longer working.

    Plugin Contributor ionutsas

    (@ionutsas)

    Hi @benz1,

    Thank you for your feedback and question. We are sorry we couldn’t replay earlier.
    We have fixed this issue in version 1.3.6.

    If you can give a feedback about this we can mark this ticket as resolved 🙂.

    Best regards

    • This reply was modified 5 months, 1 week ago by ionutsas.
    Plugin Author Albert

    (@planetshaker)

    Seems to work now!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.