Support » Plugin: SendPress Newsletters » Test email always works, sending to my test list never does

  • Resolved Jackson Pemberton

    (@jacksonpemberton)


    I have spoken with GoDaddy about this issue, they assure me they are not blocking any outgoing emails.

    Note that this WordPress install is in a directory one level above the root of pembertonfamily.com which is hosted by Joomla!

    I have two lists “Testers” and “AllMemberList” of 2 subscribers and 26 subscribers respectively. I have not tried sending to the larger list. On the Settings page, when I click “Send Test!” it always works. On the Emails tab page I have three emails created, each one is a couple short paragraphs and a photo. I have tried sending all three of these at one time or another. None of them are delivered. The Queue tab shows the “(2)” as it should which changes to “(0)” as it should. No emails arrive at the two addresses in the Tester list. One of the email addresses in the Testers list is the same as that used by the “Send Test!” button. I have not received any error messages from any source.

    Here are the data collected by the Help tab:
    ———————————
    WordPress Version: 4.6.1
    SendPress Version: 1.7.9.19
    PHP Version: 5.4.19
    PHP Memory Limit: 256 MByte
    PHP Memory Used: 5.4 MByte
    MySQL Version: 5.5.43

    Send Setup: SendPress_Sender_Website

    Database Tables:
    wp_sendpress_subscribers_tracker OK
    wp_sendpress_subscribers_url OK
    wp_sendpress_url OK
    wp_sendpress_subscribers_status OK
    wp_sendpress_subscribers OK
    wp_sendpress_list_subscribers OK
    wp_sendpress_queue OK

    ————————
    PHP Max Input Vars: 1000
    PHP Arg Separator: &
    PHP Allow URL File Open: Yes
    WP_DEBUG: Disabled

    WP Table Prefix: Length: 3 Status: Acceptable

    Show On Front: posts
    Page On Front: (#0)
    Page For Posts: (#0)

    WP Remote Post: wp_remote_post() works

    Session: Disabled
    Session Name: PHPSESSID
    Cookie Path: /
    Save Path:
    Use Cookies: On
    Use Only Cookies: On

    DISPLAY ERRORS: On (1)
    FSOCKOPEN: Your server supports fsockopen.
    cURL: Your server supports cURL.
    SOAP Client: Your server has the SOAP Client enabled.
    SUHOSIN: Your server does not have SUHOSIN installed.

    ACTIVE PLUGINS:

    Clef: 2.6.1
    Custom Login Logo: 1.0.2
    Export User Data: 1.3.1
    PhpSword Favicon Manager: 1.0
    Redirect To Homepage: 1.0
    Remove Dashboard Access: 1.1.3
    Restricted Site Access: 5.1
    SendPress Newsletters: 1.7.9.19
    UpdraftPlus – Backup/Restore: 1.12.20
    User Role Editor: 4.27.2
    View Count by Webline: 1.0.1
    Wordfence Security: 6.2.0
    WP Login Timeout Settings: 1.1.3

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Don’t actually know what fixed this. I deactivated all plugins and tested and it worked, then re-activated groups of plugins until I had reactivated them all and it still works.

    Must have been something corrupted that got fixed by deactivation and reactivation. Hmmmm.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Test email always works, sending to my test list never does’ is closed to new replies.