WordPress.org

Forums

Test drove a new theme and when deactivate, old theme content is gone (5 posts)

  1. jmca110
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm new to WP, my partner started the process but was frustrated. I took it over. I wanted to testdrive a new theme. Directions worked great to set it up but when I went to deactivate it, my logo has reverted to text and I removed a gallery image that showed up on the home page and replaced it. that image isn't showing now.

    richardshumakerphotography.com

    Is there a way to revert to the version I had yesterday?

    thanks
    JoAnne

  2. graphical_force
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sometimes the theme themselves add functionality so when you change to something else, that functionality may not be included in the new theme.

    An example is if I had a theme that added input box on a post that allowed me to add a link to a video. If I switch themes, it might not have the functionality of adding an input box on posts.

  3. jmca110
    Member
    Posted 1 year ago #

    Am I essentially out of luck in getting back the old theme intact? I had a logo but the new theme turned it into text. how would I go about getting it put back together?
    Thanks
    JoAnne

  4. graphical_force
    Member
    Posted 1 year ago #

    So you changed themes and now that you have gone back, you've lost some settings and a few things have changed? Unless you have a backup, I know of no way to revert back to those settings.

  5. jmca110
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm just starting over......best way to learn! Thanks for the help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic