Support » Plugin: Simple Content Templates » templates all lost

  • After upgrading to 2.1.0, ALL my previous templates are lost.

    Also, commenting and pingback become disabled by default. I have to enable them manually in each new post.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • I just deactivated the plugin. Then deleted the files from my server and uploaded the 2.0.16 version.
    https://downloads.wordpress.org/plugin/simple-post-template.2.0.16.zip
    All my templates came back.
    I then edited the version number in the simple-content-template.php file to 2.1.0 so the update plugin does not show and wordpress does not auto update.
    Least I got my templates back 🙂

    • This reply was modified 2 years, 1 month ago by  Simps.
    • This reply was modified 2 years, 1 month ago by  Simps.

    I guess people all get stuck after updating.

    Nice solution. Thanks Simps.

    Plugin Author Clifton Griffin

    (@clifgriffin)

    Version 2.1.4 has been released and is available for download. This fixes the fatal errors, as well as the vanishing templates issue completely.

    We are very sorry for the problems our update caused and we hope that the new version regains the trust we’ve lost.

    We hope you’ll consider revising your review now that the problem is fixed! A negative review can have a long lasting effect on a plugin’s credibility and we would hate for a single bad release to ruin our 7 year record.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘templates all lost’ is closed to new replies.