WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Fast Secure Contact Form » [Resolved] Template tag doesn't work now after updating

[Resolved] Template tag doesn't work now after updating

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Mike Challis

    @mikechallis

    Sorry you are having trouble. I can look into the cause. Is there an error? What does the error say?

    I do not see an error, it just craps out. I’ve switched it from:

    <?php if ( isset($si_contact_form) ) echo $si_contact_form->si_contact_form_short_code( array( 'form' => '1' ) ); ?>

    then added the contact form to a page with the ID of 4, then used this code instead:

    <?php
    $include = get_pages('include=4');
    $content = apply_filters('the_content',$include[0]->post_content);
    echo $content;
    ?>

    in order to get it working again.. although template tags are handy. I switched back briefly and didn’t see any messages via the Chrome console.

    Plugin Author Mike Challis

    @mikechallis

    OK I know what I did, I will fix that in the next release.

    Plugin Author Mike Challis

    @mikechallis

    This is now fixed in the download.

    If want this fix now, and the latest download version is still 3.1.7.1, manual upgrade will fix it
    http://www.fastsecurecontactform.com/update-to-the-latest

    Mike

    Plugin Author Mike Challis

    @mikechallis

    Fixed in 3.1.7.2

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Template tag doesn't work now after updating’ is closed to new replies.
Skip to toolbar