Support » Plugin: Kadence WooCommerce Email Designer » Technical issue when activated

  • Resolved illuminati3

    (@illuminati3)


    Hi guys! After installed this: “Coupon Box for WooCommerce” seems that your plugin cannot work anymore. In particular it says:

    When seeking help with this issue, you may be asked for some of the following information: WordPress version 5.3.2 Current theme: Zita (version 1.2.6) Current plugin: Kadence WooCommerce Email Designer (version 1.3.8) PHP version 7.3.12 Error Details ============= An error of type E_ERROR was caused in line 141 of the file /home/root/DOMAIN/wp-content/plugins/kadence-woocommerce-email-designer/kadence-woocommerce-email-designer.php. Error message: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function Kadence_Woomail_Designer::check_to_add_gmail_hack(), 1 passed in /home/root/DOMINIO/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288 and exactly 2 expected in /home/root/DOMINIO/wp-content/plugins/kadence-woocommerce-email-designer/kadence-woocommerce-email-designer.php:141 Stack trace: #0 /home/root/DOMINIO/wp-includes/class-wp-hook.php(288): Kadence_Woomail_Designer->check_to_add_gmail_hack('\n\nimg.aligncent...') #1 /home/root/DOMINIO/wp-includes/plugin.php(206): WP_Hook->apply_filters('\n\nimg.aligncent...', Array) #2 /home/root/DOMINIO/wp-content/plugins/automatewoo/includes/mailer.php(254): apply_filters('woocommerce_ema...', '\n\nimg.aligncent...') #3 /home/root/DOMINIO/wp-content/plugins/automatewoo/includes/mailer.php(196): AutomateWoo\Mailer->style_inline('...') #4 /home/root/DOMINIO/wp-content/plugins/automatewoo/includes/mailer.php(130): AutomateWoo\Mailer->prepare_html('...'

    Can you help me?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Hey,
    What version of automatewoo are you using?

    Ben

    I’m having the same issue! I have version 4.8.0 and this just started happening 19 hours ago.

    Unexpected shutdown: PHP Fatal error Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function Kadence_Woomail_Designer::check_to_add_gmail_hack(), 1 passed in /home/joykated/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288 and exactly 2 expected in /home/joykated/public_html/wp-content/plugins/kadence-woocommerce-email-designer/kadence-woocommerce-email-designer.php:141 Stack trace: #0 /home/joykated/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(288): Kadence_Woomail_Designer->check_to_add_gmail_hack(‘\n\nimg.aligncent…’) #1 /home/joykated/public_html/wp-includes/plugin.php(206): WP_Hook->apply_filters(‘\n\nimg.aligncent…’, Array) #2 /home/joykated/public_html/wp-content/plugins/automatewoo/includes/mailer.php(254): apply_filters(‘woocommerce_ema…’, ‘\n\nimg.aligncent…’) #3 /home/joykated/public_html/wp-content/plugins/automatewoo/includes/mailer.php(196): AutomateWoo\Mailer->style_inline(‘…’) #4 /home/joykated/public_html/wp-content/plugins/automatewoo/includes/mailer.php(130): AutomateWoo\Mailer->prepare_html(‘<!DOC in /home/joykated/public_html/wp-content/plugins/kadence-woocommerce-email-designer/kadence-woocommerce-email-designer.php on line 141

    Hmm, I haven’t been able to recreate, but I did push an update out which I think would prevent this regardless, try updating to 1.3.9

    Ben

    Looks like that did the trick! Thanks for the expeditious reply and fix!

    Kyle

    Thread Starter illuminati3

    (@illuminati3)

    Seems fixed 😊 Thank you so much!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Technical issue when activated’ is closed to new replies.