Support » Plugin: Yoast SEO » Taxonomy to show in breadcrumbs for content types

  • Resolved indialalit

    (@indialalit)


    I am facing a strange problem with Yoast plugin.

    The dropdown menus under

    Search Appearance > Breadcrumbs > “Taxonomy to show in breadcrumbs for content types”

    does not show any options. Only “None” appears there and the menu does not dropdown upon clicking.

    Please help.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support martijnvaneeghem

    (@martijnvaneeghem)

    Hi @indialalit,

    We’re sorry that you experience this issue! We want to help you get this resolved.

    Can you please first confirm for us that you are on the latest version of our plugin (being 14.0.4)?

    There have been several recent patch releases that fix issues with the breadcrumbs.

    If the issue still persists, then it’s possible that something went wrong with the installation. Therefore, we recommend deleting our plugin and reinstalling it.

    If, after you have done the above, the issue still persists, it is likely a conflict with another theme or plugin. Then, we recommend doing a conflict check.

    Thank you for the prompt reply!

    1) I can confirm that I was already using the latest version of plugin.

    2) Nevertheless, I deleted the Yoast SEO plugin and reinstalled it. The issue was still there.

    3) I followed the conflict check process, but the issue is still there.

    No dropdown menu shows up.

    My current version of Yoast is 14.0.4

    Plugin Support Carl B

    (@devnihil)

    @indialalit Based on the information you provided, we expect this to be a bug. We’re actively using the bug tracking on our GitHub repository so your best next step would be to create a new issue for our developers at https://github.com/Yoast/wordpress-seo/issues/new. You will need an account to create a new issue. If this is your first bug report, please check out: https://kb.yoast.com/kb/how-to-write-a-good-bug-report/.

    Plugin Support Carl B

    (@devnihil)

    We are going ahead and marking this issue as resolved due to inactivity. If you require any further assistance please create a new issue.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.