WordPress.org

Forums

Ajaxy Live Search
Taxonomy Search (24 posts)

  1. DiabloJunk
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    I accidentally hid all the items under the "taxonomy search" tab from the search results.
    Now I can't get those taxonomies back.
    Earlier, the Ajaxy search used to display my tags.
    But, after hiding, that sweet functionality is lost.
    Please help.
    I've already reset to default settings, but to no avail.
    Eagerly awaiting your reply !
    Regards,
    Piyush

    https://wordpress.org/plugins/ajaxy-search-form/

  2. Naji Amer
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    go to taxonomy search tab, mouse over post_tags and click show in results

    then ajaxy will search your post_tags

  3. DiabloJunk
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the prompt reply.
    That's the thing.
    All the items under the taxonomy tab have automatically been deleted.
    There is nothing to hover on.
    Other tabs like "Post type search", "Author search", "Woocommerce" have hover-able data. But under the taxonomy search, WP is showing "no items found".
    Good thing i was on localhost.
    Regards,
    Piyush

  4. Naji Amer
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    you mean deleted from wordpress or you can't see them in the plugin?

  5. DiabloJunk
    Member
    Posted 1 year ago #

    deleted.
    now my native search box won't search for tags -- earlier it was doing so.

  6. Naji Amer
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    what is deleted?, the plugin or what exactly did you delete, just give a little more details about what you are facing

    thanks

  7. Marcus Forsberg
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello!

    I have the same problem. All taxonomies have been removed so I can't activate/deactivate any of them and the plugin does not appear to be searching them at all.

    Here is a screenshot.

    Thanks.

  8. mdunbavan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Marcus, did you resolve this issue?

  9. tuomas_h
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the exact same issue and have been helpless in solving it. I hope someone can come up with a solution soon.

  10. Naji Amer
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    how can i debug this issue, anyone can give me access there?

  11. mdunbavan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey n-for-all,

    please can I have your email and you can get access to staging for my site?

    cheers,
    Mark

  12. Ravavamouna
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi
    I have exactly the same problem. Anyboy has a clue to solve this problem ?

  13. DMHolman
    Member
    Posted 11 months ago #

    Same issue here .. I selected all but tags and wanted to hide those and all 3 vanished from the list. Nothing I can select. Deactivated and deleted the plugin and then re-installed, but options are being persistent so it comes back the same as before.

    If there's no fix, can we at least get a list of DB entries we need to delete to do a clean install of the plugin?

  14. jerryskate
    Member
    Posted 11 months ago #

    same problem here.

  15. El Tio Rufi
    Member
    Posted 11 months ago #

    Me too.

  16. El Tio Rufi
    Member
    Posted 11 months ago #

    Try this:

    http://www.your-site.com/wp-admin/admin.php?page=ajaxy_sf_admin&name=category&type=taxonomy&show=1&tab=taxonomy

    That works for me. Try it wit "www." because whitout that, doesn't work.

  17. DiabloJunk
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hey n-for-all,
    Reinstalled wordpress (local host) alongwith Ajaxy Live search about 2-3 times today, and the problem still persists.
    Here's a screen recording - http://youtu.be/BRc6RfqJM68
    Please fix the error.
    PS: My site isn't hosted yet !
    Regards,
    Piyush

  18. jomertz
    Member
    Posted 10 months ago #

    I have the same problem..
    Any news?

  19. Paola Bueso
    Member
    Posted 9 months ago #

    Same problem here... help! :/

  20. haseebsiddiq896
    Member
    Posted 9 months ago #

    Exactly the same problem.

    Taxonomies are not displayed in the plug-in.

    if follow the link shared by @El Tio Rufi then it shoes the taxonomies but there is no use if it because the search bar is not listing the results from taxonomy.

    I have also email you about that but here I see that people are waiting for solution from past 4 months.

    looking forward to hear from you soon.

  21. haseebsiddiq896
    Member
    Posted 9 months ago #

    Well,

    i have found something interesting.

    if I follow the method shared by @El Tio Rufi and does not make any changes in taxonomies then it start working.

    If I make any changes like Show/Hide then taxonomies stop working.

  22. Prometheus Fire
    Member
    Posted 8 months ago #

    Reporting the same bug. El Tio Rufi's solution worked well enough for me to get it working again. I found that instead of hiding them, go into the settings of each one you don't want and set the limit results to 0 will have the same effect will get you around the bug.

    Either way, I hope the bug gets fixed.

  23. Paola Bueso
    Member
    Posted 8 months ago #

    Excellent! That worked nicely for me. Thank you @Prometheus Fire and @El Tio Rufi! :)

  24. Naji Amer
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Sorry guys, didn't know that there was much using this plugin :)

    just updated it, update me if this issue was fixed

    cheers

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Ajaxy Live Search
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.