WordPress.org

Forums

[resolved] Tags missing from tag cloud (6 posts)

  1. lindafar
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've just noticed that my tag cloud is missing several tags that should be there. The posts have the tags in them and they even show up in the Dashboard on the "all posts" list.

    Any idea what's causing this, and how to fix it? I'm also using the "Ultimate Tag Cloud" widget.

    Many thanks!

  2. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    the default maximal number of shown tags is 45, if you haven't changed it (in the plugin settings?)

  3. lindafar
    Member
    Posted 2 years ago #

    I haven't changed the default number; the Ultimate Tag Cloud widget doesn't have that option.

    Is it possible to change the default maximum number of tags? My site requires more. And if so, how?

    Thanks!

  4. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    according to the plugin description the Ultimate Tag Cloud widget does have the option:

    'Max amount of tags in your cloud'

    http://wordpress.org/extend/plugins/ultimate-tag-cloud-widget/

    have a closer look...

    in the widget options, under the second tab 'Basic appearance' - Max Tags:

  5. lindafar
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ooohh, how embarrassing [blush]. It does, indeed and I've upped the limit. I believe that has cured the problem.

    THANKS, appreciate your time finding something I overlooked.
    Cheers.

  6. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    you are welcome - no problem :-)

    please mark the topic as 'resolved' - thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags