WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Tags link does not work

Tags link does not work

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • I too am experiencing the same issue:
    Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in /wp-content/themes/contrast-style/archive.php on line 35

    I found the error in LynxView’s address using this ending
    /2009/04/06/
    all else seems to be fine just that date ending.

    Mark – how I read the page is to use this:
    http://translate.google.com/translate_tools

    I just added a comment on this issue to the template creator, hopefully he will notice it and help us out.

    I found that the error was appearing when using the calender. I removed the calender and there now isn’t any links to the pages in error.
    As I see nobody seems to have any answers to this issue Im doing my best to try to solve it.
    hope this helps.

    Well looks like nobody cares about this issue so I said the hell with it. I changed the template and all works fine now. and I also found I like the new template better than I thought I would.
    thanks for not helping, it really helped in the long run. 🙂

    I am having a problem where the tag links do not work unless there is a matching category created for each tag link title to match. see http://www.jack-in.com. This sort of defeats the purpose as tags can be many but I like to keep the categories to a low number

    Have this been solved yet? I like to indicate that I just updated to the latest WP version and I’m still experiencing the issue, specifically by attempting to go to my archives.

    I had also noticed that this template is using the old code:
    get_archives(‘monthly’, ‘6’, ‘html’, ”, ”, TRUE);

    Any help will be greatly appreciated, Thanks

    manfredeye what theme are you using now?

    Hello there everyone! I also got the error when I clicked on one of the “month-links” (from the Archive-widget):
    Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in ../wp-content/themes/contrast-style/archive.php on line 35

    The statement on line 35 is:
    <?php echo category_description(); ?>
    I changed it to:
    <?php echo the_ID(); ?>

    And now it works fine for me.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Tags link does not work’ is closed to new replies.
Skip to toolbar