Support » Theme: Mesmerize » Tagline not showing in Mesmerize theme

  • Hello,
    I have created my first website using the Mesmerize theme and it looks great except I cannot get the tagline to appear with the Site Title even though it shows in the Site Identity section when customizing. Any suggestions how to get it to show up on the site?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • AddWeb Solution Pvt. Ltd.

    (@addweb-solution-pvt-ltd)

    Hello thegoodsteward,

    To show tagline open your theme folder (i.e wp-content ->themes -> Mesmerize)->inc ->templates-functions.php file

    add below code at line 230.

    printf('<a class="text-logo" data-type="group" ' . $preview_atts . ' data-dynamic-mod="true" href="%1$s">%2$s</a>', esc_url(home_url('/')), mesmerize_bold_text(get_bloginfo('description')));

    Hope this will helps you.

    Thanks.

    thegoodsteward

    (@thegoodsteward)

    Tried putting in the code you suggested but got this error: syntax error, unexpected ‘&’

    thegoodsteward

    (@thegoodsteward)

    Ok so it appears the code that came across in the email was different from what you posted so I put in the above code and it was accepted but it still does not show a tagline below the Site Title.

    thegoodsteward

    (@thegoodsteward)

    I realized I had put the code in the functions.php file instead of templates-functions.php. I moved it and the tagline appears now beside the Site Title Name in the same font and size as the Title. How can I move the block below the Site Title and show it in a smaller font not all caps? Appreciate your help.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.