Support » Theme: Custom Community » Tag result page display problem

  • OzLolo

    (@ozlolo)


    Hello there!

    I am very new to the world of WordPress but have found this theme a great way to start!

    I have created my first website and all is working well except for one thing: when a tag is clicked on a post, the results appear in as ‘magazine style’ despite the settings being ‘blog’ both in the ‘Default homepage’ and ‘Posts lists on archive pages’ in the theme settings. This doesn’t look good given that there are no images in the post.

    The strange thing is that if I search the posts by clicking on a category or a date, it is all fine, the problem only occurs when filtering by ‘Tag’.

    I searched the support forum for help but can’t seem to find a solution.

    Am I doing something wrong? Looking forward to some help!

    PS I am using a static homepage and another page to display the posts, I am not using the slideshow option and I am using version 1.15 of the theme.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hi @ozlolo,

    thanks for reporting, this could be a bug and needs to be fixed by one of our devs.

    I have created a tickt. Feedback from a developer will be given here:
    https://github.com/Themekraft/Custom-Community/issues/183

    OzLolo

    (@ozlolo)

    Hi svenl77

    Thanks so much for following up on this, it is much appreciated.

    OzLolo

    (@ozlolo)

    Hello again!

    The topic has been closed on github but I didn’t get a reply. I’m not sure what that means. Was I doing something wrong or is there a bug?

    It would be much appreciated if you could please let me know.

    Thanks 🙂

    It’s closed because it’s fixed.
    The new version of theme will have the fix in it, currently it’s in pro theme only, but soon will be in free as well.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Tag result page display problem’ is closed to new replies.