WordPress.org

Forums

Squelch Tabs and Accordions Shortcodes
[resolved] Tabs issue with iframe (13 posts)

  1. oneruffryder
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I just installed your plugin and i have an issue with it.I have two tabs, both of them only contain iframe code of video. While the first video is shown the second tab video doesnt show up.What to do ?

    Example - http://bit.ly/1pksxzk

    https://wordpress.org/plugins/squelch-tabs-and-accordions-shortcodes/

  2. Matt Lowe
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi oneruffryder,

    Please see this thread:

    http://wordpress.org/support/topic/tabs-are-glitchy-for-videos-in-chrome?replies=7
    and
    http://squelchdesign.com/wordpress-plugin-squelch-tabs-accordions-shortcodes/#embedding-youtube-videos

    I believe you're encountering a similar issue. I can see you're not embedding YouTube videos, but I believe you should still be able to use the same work-around.

    HTH

  3. oneruffryder
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey Matt, second link doesnt work,

    adding both : &wmode=transparent to the URL of the iframes, and wmode="opaque" = no luck

    adding only - wmode="opaque" = works :D

    Weird but it works , thanks

  4. oneruffryder
    Member
    Posted 1 year ago #

    Forgot to ask one question. Do you plan to make a button above wp post in toolbar, to insert tabs, so we dont have to copy/paste the code.

  5. Matt Lowe
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The second link doesn't work because my VPS, currently hosted with UK2.net, is down because UK2.net is quite simply the worst hosting company in the world (will be spending the day arguing with them and looking for a better hosting company, transferring 50+GB of data across the internet, etc etc etc).

    I do plan to integrate a shortcode builder at some point, but that's planned for future development.

  6. oneruffryder
    Member
    Posted 1 year ago #

    Try soladrive and futurehosting, both are in uk..and great

  7. oneruffryder
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hey, is there any other fix for iframe issue. I add videos in two tabs, but second doesnt show up, even if i add text above video.

    &wmode=transparent to the URL of the iframes, and wmode="opaque" doesnt help

    Thanks

  8. Matt Lowe
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Have you got your codes available for me to look at?

  9. oneruffryder
    Member
    Posted 11 months ago #

    This is example of one post. i tried by placing the second iframe into div but no luck

    [tabs title="" disabled="false" collapsible="true" active="0" event="click"]
    [tab title="First half"]
    <iframe src="http://videa.hu/player?v=pV2nb4GhF1rX5J2o&wmode=transparent" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen" wmode="opaque"></iframe>
    [/tab]

    [tab title="Second half "]

    <iframe src="http://videa.hu/player?v=kBkYECumYeGiIiu5&wmode=transparent" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen" wmode="opaque"></iframe>

    [/tab]

    [/tabs]

  10. Matt Lowe
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi,

    There's an issue in the JavaScript inside of the iFrame you're embedding. It looks like it just doesn't like being added to a tab. The problem is, because the JavaScript has been minified it's too obfuscated to be able to tell exactly what it is trying to do that is causing the error on the page.

  11. oneruffryder
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hey, I'm sorry i dont understand where is conflict in javascript. In video, inside my theme or ? I unchecked minify jave in cloudflare and w3 total cache, but still the same , so dont understand where should i look for the problem ?

  12. Matt Lowe
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    The issue is with Videa. You are embedding an iframe from them, inside of which they are loading some JavaScript. That JavaScript is then attempting to do something but failing. Since I cannot inspect the JavaScript due to it being minified on Videa's side I cannot ascertain what the exact issue is, but it basically looks like Videa videos don't like to be loaded inside of a tab for some reason. I can't tell you much more than that, I suggest asking Videa about the issue, they might be able to shed more light on what's happening. I'll be happy to update my plugin or documentation to work with their video embedding service if they can shed light on what's going wrong, but ultimately this issue lies within their code and so there is not much more I can do at this stage without input from them.

  13. oneruffryder
    Member
    Posted 11 months ago #

    Thanks for explaining. I Will see with them if there is any way to fix this.
    Kind regards

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Squelch Tabs and Accordions Shortcodes
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags