Support » Plugin: Custom Product Tabs for WooCommerce » Tabs all default to display: none;

  • Resolved adamvisiontron

    (@adamvisiontron)


    All of my tabs default to a status of display: none; on load. If you click them they revert to display: block; correctly.

    This started yesterday. Only changes were:
    Updating Elementor
    Setting the Elementor section’s responsive status to not display on tablet or mobile

    I did copy the element into a new section on the bottom of the page and that works fine. However the original element and the inner element for tablet view does not work. This section did on initial copy, but then stopped.
    The mobile view just pulls the description content, not a tab.

    Please help, thank you.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Hey @adamvisiontron,

    The actual displaying of your tabs are handled by your theme. Most likely Elementor’s update broke something. I’m seeing a bunch of Javascript warnings in the console so I would contact their support and let them know things don’t look right.

    This plugin stores the actual tabs but the displaying of the tabs is entirely up to your theme so there isn’t anything we could do on our end to impact that.

    You could use this plugin to roll back your Elementor until they resolve the issue on their end.

    https://wordpress.org/plugins/wp-rollback/

    Cheers,
    Freddie

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Tabs all default to display: none;’ is closed to new replies.