Support » Plugin: WooCommerce MyParcel » Table Rate Shipping ondersteuning | of betere brievenbus pakket opties

 • Resolved Bart

  (@mcbart)


  Wanneer wordt er ondersteuning voor de plugin “Table Rate Shipping” ingebouwd?

  Ik heb een klant die deze plugin gebruikt en de opties graag combineert met MyParcel.

  Waarom tabel rate shopping ondersteuning in MyParcel belangrijk is.

  Table Rate Shipping is een bijzonder handige en populaire plugin in het WC eco systeem. in het bijzonder om onder een bepaald bedrag verzendkosten te rekenen. Boven een bepaald bedrag kan er via de gratis verzend optie in WC gratis verzenden worden geboden.

  ALs er nu gebruik wordt gemaakt van een “Tabel rate shopping” optie, wordt de bezorg optie niet meer ondersteund. Dat is erg onhandig.

  Als ik in tabblad “Chekout” kies voor “Alle verzendmethoden” dan worden de bezorg opties ook getoond bij brievenbus pakjes. Als een klant kiest voor bezorgen op postkantoor, wordt meteen het hogere pakket tarief berekend. Deze instelling is daardoor geen optie Niet handig dus…

  Hoe kan MyParcel het probleem oplossen.

  Er zijn drie wegen om dit probleem op te lossen.

  1) ondersteuning voor de plugin “Table Rate Shipping” inbouwen

  of

  2) Zorgen dat op brievenbus pakjes nooit de bezorg optie’s getoond worden. Dat is in de praktijk ook een rare niet functionle optie. Dit pakje past altijd door de brievenbus. Ophalen op het postkantoor voor brieven buspakje komt in de praktijk niet voor.

  3) als MyParcel toch hecht aan de optie om brievenbus pakjes op het postkantoor te kunnen ophalen, maak dan ophalen brievenbus pakje voor de verzender niet duurder. Hou het zelfde lage tarief aan.

  Het zou fijn zijn als dit probleem snel opgelost gaat worden, zodat ik mijn klant verder kan helpen met zijn verzendopties.

  Alvast bedankt!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
 • Ewout

  (@pomegranate)

  Welke Table Rate shipping plugin gebruik je? Helaas is het niet mogelijk om alle TRS plugins te ondersteunen, want dat zijn er aardig wat en er is geen standaard. Op dit moment worden de officiele TRS van WooCommerce.com en de populairste van CodeCanyon (=van Bolder Elements, wel minimaal versie 4.0) volledig ondersteund.

  Hallo Ewout

  Bedankt vor je hele snelle reactie.

  We gebruiken WooCommerce Table Rate Shipping Versie: 3.0.0
  Maar die werkt dus niet samen met MyParcel, of mis ik iets?

  Ewout

  (@pomegranate)

  Dat hangt er helemaal vanaf waar je ‘m gekocht of gedownload hebt (de naam is bijna overal hetzelfde, ‘WooCommerce Table Rate Shipping”). Als dat van woocommerce.com is (daarvan is 3.0.0 al meer dan een jaar oud), dan wordt 3.0 wel ondersteund. Van Bolder Elements wordt alleen 4.0 of hoger ondersteund.

  Overigens is jouw optie 2 ook precies hoe dit is geimplementeerd. Alleen de verzendmethodes die je onder ‘Standaard export instellingen’ selecteert als ‘Pakket’ worden gebruikt voor de bezorgopties, voor brievenbuspakjes is dit namelijk niet van toepassing.

  Bedankt voor je reactie.

  Ik wist alleen van het bestaan van de Woocommerce uitvoering. Bolder is ook een mooie en voordelige optie. Ik ga daar zeker naar kijken.

  Optie 2 is idd wat ik wil. Ik liep alleen tegen het feit aan dat MyParcel met de optie “Toon bij” “Verzendmethoden gekoppeld aan Pakket” de tabel rate shopping optie niet herkende.

  Waar ik eigenlijk op doelde is om bij “Toen bij: alle verzendmethoden” bij brievenbus pakketjes de Myparcel bezorg optie box toch niet te laten zien. De reden hiervoor had ik al besproken.

  De WC TRS 3.0.0 plugin die heb werkt helaas niet. Ik ga upgraden naar een nieuwere versie en kijken oef het dan wel goed werkt.

  Bedankt voor de informatie en het meedenken!

  Ewout

  (@pomegranate)

  Hallo Bart,
  Laat even weten wat je bevindingen zijn als je de update hebt geinstalleerd. De Bolder Elements plugin zou ik niet adviseren, de code zit niet zo goed in elkaar en ook is de interface veel minder intuitief, wat dat betreft steekt de WooCommerce.com versie met kop en schouders boven de rest uit (maar daar betaal je dus ook voor…).

  Ewout

  Doe ik Ewout.

  IK vind de plugin van Bolder een voordeel hebben en dat is de optie “Verberg als gratis verzend optie zichtbaar is”. Door die optie krijg je nooit betaalde en gratis verzend opties in de afreken pagina

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
 • The topic ‘Table Rate Shipping ondersteuning | of betere brievenbus pakket opties’ is closed to new replies.