WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Table plugin does not exist! Please disable and re-enable the plugin.

[Resolved] Table plugin does not exist! Please disable and re-enable the plugin.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Greg Ross

    @gregross

    Did you disable and re-enable the plugin?

    of course i did.. it ok, i am not going use it.. if it already have a problem with it.. i just delete it

    Plugin Author Greg Ross

    @gregross

    Ok.

    Hello, I am having the same problem namely the error message: Table plugin does not exist! Please disable and re-enable the plugin. I have tried disabling and re-enabling the plugin but it makes no difference. Have also tried deleting the plugin and re-installing but again it makes no difference. Previous versions have worked fine on my other sites.

    Me to, anyone know how to fix this?

    glad i didnt waste my time on this plugin.. next! 🙂

    Plugin Author Greg Ross

    @gregross

    cashturbo, please start a new thread, however in the mean time check your database and ensure there are tables that start wp_statistics_ in it.

    I’ve found the issue and *my* fix

    When the tables are created, they aren’t named with a prefix (eg: wp_). This is a bug in the code that needs looking at.

    manually going into phpmyadmin, exporting the new tables, dropping them and importing with the prefix worked for me. Errors gone and running as expected.

    I have a custom prefix, but would expect it to be a problem even with the default “wp_” prefix.

    Plugin Author Greg Ross

    @gregross

    Ok, thanks MyShadowSelf, that helped a lot.

    I’ve tracked the issue down and have a fix, there will be a 7.0.2 release shortly which should address the above issues.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] Table plugin does not exist! Please disable and re-enable the plugin.’ is closed to new replies.