Support » Plugin: TablePress » table heads are displaced shortly after loading the table

  • Resolved lukashuggenberg

    (@lukashuggenberg)


    Hi Tobias,

    I have a new issue: the table heads are displaced shortly after loading the table and having been seen at the correct position – see this video:

    Huh?

    The site is under development and password protected; I can send you an admin login by pm if you want me to.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author TobiasBg

    (@tobiasbg)

    Hi,

    thanks for your post, and sorry for the trouble.

    My guess here, judging from the wrong fonts, is that, from copy/paste, additional HTML tags have been added around the Shortcode. On the “Edit” screen of this page, please switch from the “Visual” to the “Text” mode, and replace all <pre> and </pre> HTML tags around the Shortcode. (Or, if you are using the block editor, please make sure that you are using a “Shortcode” block and not a “Preformatted” block.)

    Regards,
    Tobias

    pre isn’t the cause, I deliberately use a monospaced webfont for the tables.

    Am using Beaver Builder and Beaver Themer. The shortcode is inserted in a html module via a Pods CTP field.

    Plugin Author TobiasBg

    (@tobiasbg)

    Hi,

    ah, ok 🙂 Then, it seems that the Horizontal Scrolling feature is having trouble calculating widths. Could you please turning off the “Horizontal Scrolling” checkbox on the table’s “Edit” screen, and instead try the scroll mode of the TablePress Extension from https://tablepress.org/extensions/responsive-tables/

    Regards,
    Tobias

    Hi Tobias,

    as always, your solution works perfectly – thank you very much!

    Plugin Author TobiasBg

    (@tobiasbg)

    Hi,

    sure, no problem! 🙂 Always happy to help!

    Best wishes,
    Tobias

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.