Switched to .org, home page is blank while rest of site works fine (5 posts)

  1. spoolish
    Posted 2 years ago #

    Hey there,

    Just got back from WordCamp Toronto, I got pumped up and decided to switch to .org, On spoolish.com I imported my files and everything seems to be working fine at the admin side but when I type in my url, I see a blank page that I had made with Weebly on FatCow just for fun earlier on. It's as if the home page is weebly, but everything else is WordPress.

    It's moments like this when I feel like such a newbie.

    Any help would be very appreciated!!

    Thanks in advance

  2. WPWhiteSecurity
    Posted 2 years ago #

    Hi Spoolish,

    I would recommend you to retry the migration but before refer to the following codex:


    Let us know if you have any further queries and good luck with the migration!

  3. spoolish
    Posted 2 years ago #

    Thank you for the response,

    I tried to do the search and replace but I realized that I don't know what I'm searching...and replacing. I'm sorry I'm really new to all of this. I'd love to retry migration, if I knew how to do that...

  4. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    That actually looks to me like there may be another index file in the root of your site - looks like your site is installed here?


  5. spoolish
    Posted 2 years ago #


    Thank you for the feedback, how do I check if there is another index file? Would this be specifically why Spoolish.com does not work while Spoolish.com/anythingelse works fine?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic