Support » Plugins and Hacks » svn.wp-plugins.org issue with “non utf8 characters”

  • Hi all,

    I’m trying to commit a new beta version of Yet Another Related Posts Plugin to svn.wp-plugins.org . I already committed all the changes to trunk and indeed the changes are reflected in the “development version”. However, after

    svn cp trunk tags/3.0b7
    svn ci -m 'tagging 3.0b7'

    I get the error:

    Transmitting file data ..........................svn: Commit failed (details follow):
    svn: 'pre-commit' hook failed with error output:
    yet-another-related-posts-plugin/tags/3.0b7/ contains non utf8 characters

    Does anyone know what this error is? How can I fix it? I’ve tried from a different machine, adding the files one by one… no dice. And it all worked fine in trunk! :'(

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 26 total)
  • Hello, i get the same error when i try to add another file to my repository… i do this:
    1. svn add trunk/gpl3.txt
    2. svn ci -m “Test it”
    3. svn says:
    Adding trunk/gpl3.txt
    Transmitting file data .svn: Commit failed (details follow):
    svn: MERGE request failed on ‘/occupancyplan/trunk’
    svn: ‘pre-commit’ hook failed with error output:
    occupancyplan/trunk/gpl3.txt contains non utf8 characters

    what can I do or what am i doing wrong? the gpl3.txt contains only utf8 characters. I have also tested with a 0 byte file, but the error is the same. I have also tested with my pod files… all the same error msg :-/

    Justin Tadlock

    (@greenshady)

    WordPress God

    There must be something going on right now. I’ve been experiencing the same problems described above for the last couple of hours.

    The problem seems to be when I try to commit a new file. I can make changes to files that already exist in the repository, but I can’t commit new ones.

    Error message:

    Commit failed (details follow):
    'pre-commit' hook failed with error output:
    widgets-reloaded/trunk/test.php contains non utf8 characters

    Ditto. Same here.

    Since more than one hour same here (from Europe) when adding a new tag folder…. it seem to be a svn server error…. hope the admin will repear it soooooon

    Whew! I’m glad (I guess) that I wasn’t going crazy… I did get a commit to work exactly two hours ago, but then it started failing right after that.

    Hope this gets resolved soon!

    Hi all,

    Same problem for me. I created a new entry in the SVN for uploading a plugin (WP-MoniTee) and I can’t commit any file.

    I tried to convert all files in ANSI then in utf-8 but the error still here…

    LOL yep, same issue here

    Good to know, I also was getting crazy while trying to submit a new version. We’ll probably just have to sit it out, then.

    Same here.

    Oh crap, that’s why everyone goes nuts after downloading my “incomplete” upgrade.

    Moderator Barry

    (@barry)

    Can you guys try again? It should be working now.

    I think it went through this time.

    OK – 19:25 – Europe – Paris Time : all is working again – congratulations !

    All good.

    How long does it take for a new version to be updated in the main plugin directory? I committed a new version about 40 minutes ago, but it’s still not updated in the directory. Any ideas?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 26 total)
  • The topic ‘svn.wp-plugins.org issue with “non utf8 characters”’ is closed to new replies.