Support » Plugin: Split Test For Elementor » Support for Widgets

  • Do you guys support Elementor widgets via Elementor Pro’s “Elementor Library” widget? They are working everywhere for me except in my sidebar widgets. The widget wrappers for my images are just empty divs if I place them in widgets, but everything works fine if I put them in the page body.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • In SendHeadersEvent:

    	private function progressConversions($postId, $clientId) {
    		$tests = self::$testManager->getTestsByConversionPagePostId($postId);

    only retrieves tests from the post itself. I found out if I put a test in the content, the same test will work in other widgets.

    I first noticed the problem in WidgetRenderContentEvent under fire() at this point in the code:

    global $targetVariations;

    This variable was empty on pages with posts and full on pages without posts. Going to dig further, but that’s all I’ve got so far.

    I found the offending line!

    It’s in WidgetRenderContentEvent.php

    ~65 I replaced

    if ($variation->id != $targetVariation->id && $variation->id == $variationId) {
    	return "";
    }

    with

    if ($variation->id != $targetVariation->id && $variation->id == $variationId) {
    	return "";
    } else {
    	return $content;
    }

    I hope this helps!

    It looks like it’s displaying, but not registering views, will look into that.

    Plugin Author rocketelements

    (@rocketelements)

    After all the position your are describing is not the right place for making such changes. But if you come up with a usefull patch we will include it.

    Cheers

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.