WordPress.org

Forums

Superfish problem (6 posts)

  1. darrent71
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm using the free Swatch theme from Woothemes.

    On normal pages there's no issue with the Superfish menu, it displays arrows beside nav items with children eg http://www.ballykeigleps.org.uk/index.php/education/educational-themes/

    However, on posts the menu doesn't work as expected with no arrows displayed. More problematic is that the auto thickbox plus plugin doesn't work with IE8 showing a JavaScript error I don't understand eg http://www.ballykeigleps.org.uk/index.php/2011/10/28/save-our-smiles-2/

    I've tried comparing the source of both pages but can't see any difference and both are using the same .js file. Can anyone help at all? Many thanks!

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    You would be better off asking this question on the theme's dedicated forum: http://www.woothemes.com/support/

  3. darrent71
    Member
    Posted 3 years ago #

    Unfortunately you have to make a purchase before you can post in the forums.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Yes - that's how WooThemes earn a living and are able to continue offering free themes. You can become a WooThemes member without buying a theme. See http://www.woothemes.com/pricing/

  5. darrent71
    Member
    Posted 3 years ago #

    I appreciate what you are saying but this isn't a theme specific issue. It has to be related to the superfish menu and either a js error or clash with thickbox. Surely someone has encountered this before?

  6. darrent71
    Member
    Posted 3 years ago #

    PS I am a member, you still have to purchase for support.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic