Support » Themes and Templates » Suffusion Header Not Loading

  • aaronoutram

    (@aaronoutram)



    Hi, We are getting an issue on our site http://redroadfm.com

    Whenever we create a new page or edit certain pages on our site, the header image does not load and we cannot seem to figure out why this is. We have compared settings side by side to a page that is working correctly and we cannot see any difference. Can somebody please help me out with this.

    http://www.redroadfm.com/presenters/ – If you look at this page, you will see that everything loads correctly and is working fine.

    http://www.redroadfm.com/presenters/chrisandaaron/ – If you look at this page, you will see that the header image doesn’t load and the now playing section doesn’t load either.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • surya890

    (@surya890)

    check your slider settings…

    it looks like you did not upload images to your slider..

    aaronoutram

    (@aaronoutram)

    Sorry, I will admit I am not a word press expert. Where do I find the slider settings?

    surya890

    (@surya890)

    they will be at left side in your admin dashboard..

    follow the same procedure you used to show your first slider..

    depending upon the theme or plugin you are using..setting will change..

    open the post in which you want to show the slider and click edit…you might find any option to select the slider…

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Suffusion Header Not Loading’ is closed to new replies.