WordPress.org

Forums

Suffusion
suffusion 3.9.6 does not work in WordPress multisite 3.3.1 (5 posts)

  1. gurumark
    Member
    Posted 3 years ago #

    Suffion theme's latest version gives a blank page after activation in WordPress multisite 3.3.1's primary site with domain mapping on. It complains about functions.php.

    http://wordpress.org/extend/themes/suffusion/

  2. Sayontan Sinha
    Member
    Theme Author

    Posted 3 years ago #

    I have it fine working on the test site: http://aquoid.org.

  3. gurumark
    Member
    Posted 3 years ago #

    Here is what error log for apache says:
    "[Sun Jan 22 14:18:23 2012] [error] [client 127.0.0.1] PHP Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in ../www/wp-content/themes/suffusion/functions.php on line 1830, referer: http://localhost/wp-admin/network/update.php?action=upgrade-theme&theme=suffusion&_wpnonce=effbc84eaf
    [Sun Jan 22 14:18:23 2012] [error] [client 127.0.0.1] PHP Stack trace:, referer: http://localhost/wp-admin/network/update.php?action=upgrade-theme&theme=suffusion&_wpnonce=effbc84eaf
    [Sun Jan 22 14:18:23 2012] [error] [client 127.0.0.1] PHP 1. {main}() ../www/index.php:0, referer: http://localhost/wp-admin/network/update.php?action=upgrade-theme&theme=suffusion&_wpnonce=effbc84eaf
    [Sun Jan 22 14:18:23 2012] [error] [client 127.0.0.1] PHP 2. require() ../www/index.php:17, referer: http://localhost/wp-admin/network/update.php?action=upgrade-theme&theme=suffusion&_wpnonce=effbc84eaf
    [Sun Jan 22 14:18:23 2012] [error] [client 127.0.0.1] PHP 3. require_once() ../www/wp-blog-header.php:12, referer: http://localhost/wp-admin/network/update.php?action=upgrade-theme&theme=suffusion&_wpnonce=effbc84eaf
    [Sun Jan 22 14:18:23 2012] [error] [client 127.0.0.1] PHP 4. require_once() ../www/wp-load.php:29, referer: http://localhost/wp-admin/network/update.php?action=upgrade-theme&theme=suffusion&_wpnonce=effbc84eaf
    [Sun Jan 22 14:18:23 2012] [error] [client 127.0.0.1] PHP 5. require_once() ../www/wp-config.php:97, referer: http://localhost/wp-admin/network/update.php?action=upgrade-theme&theme=suffusion&_wpnonce=effbc84eaf
    [Sun Jan 22 14:18:23 2012] [error] [client 127.0.0.1] PHP 6. do_action() ../www/wp-settings.php:289, referer: http://localhost/wp-admin/network/update.php?action=upgrade-theme&theme=suffusion&_wpnonce=effbc84eaf
    [Sun Jan 22 14:18:23 2012] [error] [client 127.0.0.1] PHP 7. call_user_func_array() ../www/wp-includes/plugin.php:405, referer: http://localhost/wp-admin/network/update.php?action=upgrade-theme&theme=suffusion&_wpnonce=effbc84eaf
    [Sun Jan 22 14:18:23 2012] [error] [client 127.0.0.1] PHP 8. suffusion_theme_setup() ../www/wp-includes/plugin.php:405, referer: http://localhost/wp-admin/network/update.php?action=upgrade-theme&theme=suffusion&_wpnonce=effbc84eaf
    [Sun Jan 22 14:18:23 2012] [error] [client 127.0.0.1] PHP 9. suffusion_query_post_meta() ../www/wp-content/themes/suffusion/functions.php:26, referer: http://localhost/wp-admin/network/update.php?action=upgrade-theme&theme=suffusion&_wpnonce=effbc84eaf
    [Sun Jan 22 14:18:5"

    As soon as I revert back to 3.9.2, it works again. I do not know why functions.php exceeds execution time. It is OSX Leopard, ram (changed the domain name with localhost)

  4. hupchurch
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am having this same problem.

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    @hupchurch: It is impolite to interrupt another poster's thread. Please post your own topic. Or try posting in the theme's dedicated forum: http://www.aquoid.com/forum

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags