WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Rating-Widget: Star Review System » [Resolved] Suddenly stopped working

[Resolved] Suddenly stopped working

  • Rating widget has been working fine, but suddenly no longer processes clicks to the “thumbs” on the widget. When I copied the link from the thumb and put it into a fresh tab, I got the following:

    RW._likeCallback({"success":false,"msg":"Invalid visitor global id.","data":null}, '640XXXX');

    (I X’d out part of the ID in case that is something that shouldn’t be public).

    https://wordpress.org/plugins/rating-widget/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Sorry, when I wrote “widget” I didn’t really mean “widget”. We are using the plugin for comment like/dislike and it is beneath the comments where it is not working.

    You can test yourself on any post at http://theburningplatform.com

    Plugin Author RatingWidget

    @ratingwidget

    Hi @tmwnn, apologies for the inconvenience. Seems like we had a temporary problem. Can you please try now and let us know if that worked.

    it’s working again.

    seems like maybe it would be worthwhile to do some extremely intensive testing before rolling out changes to your production server (if that’s what happened) given how many people’s sites are dependent on them as a SaaS.

    marking resolved.

    Plugin Author RatingWidget

    @ratingwidget

    Thanks for your feedback. We do have an extensive testing process before any release. The thing is that there was a problem with our hosting so we had to immediately migrate to a different data center, and the problem was caused by a firewall issue (not application problem).

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Suddenly stopped working’ is closed to new replies.
Skip to toolbar