Support » Plugin: Subway - Private Site Option » Subway causing redirect timout

  • Resolved andreasqs

    (@andreasqs)


    When I use Subway to hide the content of my site, it won’t load at all. It just says that there are too many redirects.

    Then when I deactivate the plugin, the website works fine again. What should I do?

    Kind Regards

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Joseph G.

    (@dunhakdis)

    May I know what the version of the Subway are you using and what redirection option did you select in side ‘Settings’ > ‘Subway’? Thanks 🙂

    Thanks for getting back to me.

    Looks like the problem disappeard after I played around with a bunch of setting
    and uninstalled and reinstalled the plugin.

    Version 2.0.5 is what I am using.

    And the redirect option is to a specific page. In my case, the Thrive theme Dashboard for my social media site.

    Do you have an Idea why this could have happened?

    Plugin Author Joseph G.

    (@dunhakdis)

    I suspect that you just need to re-save the settings in the ‘Settings’ > Subway because we have renamed few options there :).

    andreasqs

    (@andreasqs)

    I’m afraid the same issue is back. It comes in cycles it seems. And I didn’t change anything on the site. I just keep getting redirect timeouts when I log out or want to get back on the site. Basically every member on the site is having that same issue… 🙁

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Subway causing redirect timout’ is closed to new replies.