WordPress.org

Forums

Jetpack by WordPress.com
[resolved] Subscribers not receiving email notifications (6 posts)

  1. stupendousgrace
    Member
    Posted 1 year ago #

    My subscribers have not been receiving email notifications for new posts.

    My blog address is http://www.stupendousgrace.com

    thank you

    https://wordpress.org/plugins/jetpack/

  2. csonnek
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi there!

    Your site had a small connection error on our end for some reason - which would explain why the emails have not been going out. I made some adjustments on our end that seems to have taken care of that error.

    Please let me know after you publish your next post whether or not the emails were sent. If not, I'll be happy to dig into this further for you.

    Let me know if you have any questions.

  3. stupendousgrace
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you so much Carolyn, I appreciate your prompt response.
    I published a post today and the notification emails were sent.

    Thank you again.

  4. csonnek
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Great! Glad to hear it's working for you now. :)

  5. stupendousgrace
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    I am sorry but the problem has resurfaced. I published a post yesterday and notification emails were not sent out. Please assist.

    thank you.

    The site is http://www.stupendousgrace.com

  6. csonnek
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I checked your connection again and we had an error of "cannot resolve domain nameservers" (aka DNS) - I refreshed the cache on our end and it resolved the error.

    I checked your site's DNS on intoDNS.com and it found some errors pertaining to Recursive Queries - which could be causing the recurring connection error on our end. Here's the result for your reference:
    http://www.intodns.com/stupendousgrace.com

    Can you contact BlueHost with this information to have them fix this issue? Let me know when they've fixed this so I can check your connection again.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Jetpack by WordPress.com
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic