WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Widget Logic by Path » Subpages not working?

Subpages not working?

  • Hi there,

    I’m translating a website at the moment and set up the logic through permalinks:

    domain.com/de/history
    domain.com/en/history

    History is realized by a widget. Now I want to add another one and distinguish the translation through the path logic.
    I’ve two widgets (one for each language):
    Logic for the first one should be: “de/history”, for the other one “en/history”.

    This is unfortunately not working. It shows me only one widget for both pages when I’m using the logic “history/”.

    Any solution or idea, anybody? This plugin is amazing, if it solves my multilingual problem.

    (For the translation I’m using qTranslate with the specified permalink options)

    http://wordpress.org/plugins/widget-logic-by-path/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Mohan Chevuri

    @mchev2

    Please try with the latest version of this plugin.

    The latest version – 0.2.1 – has the same issue

    http://www.example.com/path1/path2

    using path2/ shows nothing

    using path1/path2/ displays the widget

    Plugin Author Mohan Chevuri

    @mchev2

    That looks normal for me. Please test with the below examples.

    If the widget needs to be on “http://www.example.com/path1/path2/” the logic should be
    path1/path2/

    If the widget needs to be on “http://www.example.com/path1/” the logic should be
    path1/

    If the widget needs to be on “http://www.example.com/path1/” and “http://www.example.com/path1/path2/” the logic should be

    path1/
    path1/path2/

    If the widget needs to be on “http://www.example.com/path1/” and “everything under path1” the logic should be
    path1/*

    Also notice the trailing slash at the end of the example URLs.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Subpages not working?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar