Support » Theme: Bento » Subpage menu doesn’t land at right anchor

  • Hi everybody.

    I created a one-page website using Bento theme. It has its main menu that works correctly with absolute paths to specific anchors.

    The problem appears when access a subpage and then click on the main menu to return to the one-page information: the website seems to land at the right anchor for a few seconds but then it refreshes and goes back to the top of the page.

    When tested on Internet Explorer it works perfect (go figure, right?), but Firefox, Chrome and Safari generate the same problem.

    Here’s the link to the site: https://jvh.digitalproductionmiami.com

    Can anybody help?

    • This topic was modified 3 years, 5 months ago by alixvero. Reason: Internet explorer note
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Theme Author satoristudio

    (@satoristudio)

    Hey @alixvero,

    thank you for choosing Bento!

    I can’t seem to be able to replicate this issue on my side – could you please describe the exact sequence of links you’re following? Thanks!

    Sincerely,
    Andrii / Satori Studio

    Hi, Andrii

    Regretfully, I had to change the theme because my friend was expecting that bug to be fixed ASAP.

    The sequence I was following was:

    – jvh.digitalproductionmiami.com –> home

    – Click on “productos” at the main menu –> animation down to the proper anchor.

    -Click on any image (“Aceites y grasas”) –> goes to jvh.digitalproductionmiami.com/productos/aceites-y-grasas

    /*Up to here, so far so good*/

    -Click on “Productos” the main menu –> Returns to jvh.digitalproductionmiami.com/#productos –>stays there for a moment –> website refreshes and goes back to the slider on the top.

    This last behaviour was the one that my client seemed to be bothered about.

    I love Bento as a theme, and I plan to use it again. To me is not an issue buy is, in fact, weird that the site refreshes after landing in the proper anchor.

    Theme Author satoristudio

    (@satoristudio)

    Thank you for the additional information, @alixvero! We will investigate the issue. Should you decide to use Bento again and encounter any problems, don’t hesitate to contact me.

    Best,
    Andrii / Satori Studio

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Subpage menu doesn’t land at right anchor’ is closed to new replies.