Support » Plugin: Simple Job Board » Submit button on Application not working

  • Resolved mcook84

    (@mcook84)


    After filling out the required fields in the application form and clicking the submit button, nothing happens. We deactivated the other plugins but still nothing.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author PressTigers

    (@presstigers)

    @mcook84,

    Have you done modifications in core files of SJB? Is this happening after plugin update?

    Let us know so that we can suggest you a solution.

    Thanks & Regards,
    PressTigers

    Hello,

    Sumit is not working. Just show ‘Submitting…..’ text and nothing happen.

    This is happen after updating new version.

    -Job submit was worked well yesterday.
    -Today i did plugin update.
    -Career page Layout error happened after update.
    -So, i re-install old version.
    -Layout error clear and sumit is not work.
    -I saw this warning at Console when i click submit button.

    “Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user’s experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/.”

    Please help me.

    Plugin Author PressTigers

    (@presstigers)

    Hello @the-the-lwin,

    It might be due to plugins conflict or code present in your website. Please deactivate other plugins except SJB & submit a job again.

    Let us know if the problem still persists.

    For layout issues, please read the folowing ticket:
    https://wordpress.org/support/topic/please-update-outdated-templates-with-sjb-2-4-0/

    Thank you for writing to us. Let us know if you need our further assistance.

    Regards,
    PressTigers

    Hi,
    I have a similiar issue, we get the VC and the application form but the cliet see only the submitting… message.(it just stay that way. eith this message) and he dont know if the message gets to the office or not. so people complaining about it..and they are right. any ideas?

    thanks

    Plugin Author PressTigers

    (@presstigers)

    Dear all,

    We have changed the whole HTML structure in the major release of SJB 2.4.0 as mentioned in the plugin Changelog section.

    It seems like that you all are using SJB templating feature and override job-application.php file in your avtivated-theme/simple_job_board/single-jobpost directory.

    If “yes” then please update this outdated template.

    Please feel free to contact us if any of you need our further assistance.

    Thanks & Regards,
    PressTigers

    Hi,
    I upgraded the plugin to your last versuon. and still have the same problem – I get the text submitting… and it stays that way. no you rmessage has been succesfully sent etc.
    I payed for the addons simple-job-board-email-parameters and -simple-job-board-email-attachment
    maybe because of that its not working?
    and I have another problem all the page looks bad after the updats. please lok at the top area of the page – its was fixed and look like the rest pf the pages in the site beforehand. not everything is aligned to the right and the upper area is ovverride the text before the jobs..

    http://tnufaqg.co.il/hot-jobs/

    thanks
    Adi

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Submit button on Application not working’ is closed to new replies.