WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] SubMenu doesn't show

[Resolved] SubMenu doesn't show

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Contributor Joshua Abenazer
    Member

    @joshuaabenazer

    Could you post a link to your website?

    Instead if you go inside Media Tab on the Group Page you can see the sub menu.

    hope this can help you!

    Plugin Contributor Joshua Abenazer
    Member

    @joshuaabenazer

    Strange… does it work with the default BuddyPress theme or the twentytwelve theme?

    It Works on BuddyPress Theme but I’m using a Buddypress Child Theme

    it doesn’t generate the submenu.. it’s very strange..

    Ok so I found a solution.

    This could be helpful for who use a Child Theme of BuddyPress 1.7 Default Theme.

    If you want to set up a the template page for the plugin in Single User View you should edit the file plugins.php stored in
    /YOUR_WP_THEME/YOUR_BP_CHILD_THEME/members/single/

    At line 15 there is
    <?php if ( ! bp_is_current_component_core() ) : ?>

    just DELETE it and also the

    <?php endif; ?>

    at line 25.

    This because BP Media is recognized as Component Core.
    You could only remove the ! but if you do that the subnav will not work with other BP Plugins because they’re not recognized as component core.

    Plugin Contributor Joshua Abenazer
    Member

    @joshuaabenazer

    Glad you could find the solution, and thanks for sharing it 🙂

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] SubMenu doesn't show’ is closed to new replies.