Support » Networking WordPress » subdomain problem

  • Resolved nigelm123

    (@nigelm123)


    Hi

    I have the website educationrecycle.net created, with subdomains hertfordshire.educationrecycle.net and cornwall.educationrecycle.net. Now when I try to ‘add site’, it says createdm but backend link goes to educationrecycle.net/wp-admin instead of the subdomain login (e.g.london.educationrecycle.net/wp-admin) and the ‘visit’ link, which should go to the subdomain, links to http://educationrecycle.net/wp-admin/ms-sites.php.

    This worked previously – June 22 this year – (probably wp3.0 then) nut now strange things?

    Any help appreciated….

    regards

    nigel

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Andrea Rennick

    (@andrea_r)

    Customer Care at Copyblogger Media and Studiopress

    are you also using the domain mapping plugin? If so upgrade it.

    nigelm123

    (@nigelm123)

    Hi, no I’m not, so don’t think can be that…..

    Andrea Rennick

    (@andrea_r)

    Customer Care at Copyblogger Media and Studiopress

    Just checking, as the only other times I’ve seen this, it was a plugin interfering.

    Otherwise, the blogs are there, right? it’s just those links in the backend?

    nigelm123

    (@nigelm123)

    Checked with hosting guys and they claim no problems. The subdomain reas are created, it’s just WordPress seems to be having issues!

    Help!!!

    Andrea Rennick

    (@andrea_r)

    Customer Care at Copyblogger Media and Studiopress

    right, as stated above I’ve seen the issue before and it was always a plugin interfering. Turn ’em all off, see if it goes away.

    nigelm123

    (@nigelm123)

    Andrea, thank you. Doh, do the obvious,! Problems with WordPress – first deactivate the plugins and try again. If not do step 2……

    I’m a recidivist. Must learn!

    Many thanks, all sweet now….

    Nigel

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘subdomain problem’ is closed to new replies.