Support » Plugin: NextGEN Gallery - WordPress Gallery Plugin » NextGEN Fancybox does not work in gallery with subdomain

  • I have my photo website forwarded to a subdomain. I attached the galleries to the post. I use NextGEN Basic Thumbnails.

    foto.icebreakertech.nl – If I go there the Fancybox scripts work fine.

    jornbosman.nl – which goes to the website above, the Fancybox script does not work and the picture just opens.

    Does anybody know why this is happening?

    What I have tried so far without success:
    – Using a template for the NextGEN Basic Thumbnails.
    – Adding the galleries once more after the wordpress and plugin updates.
    – Use image browser effect.
    – Tried every browser.

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @icebreakertech – I see what you are describing and do not recall a similar setup to compare this with. I suspect it has to do with how you are forwarding the domain (using Masking) that is interfering with the NextGEN Gallery as the installation on the domain you forwarded to appears to work fine.

    If you wish to submit a Bug Report (http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/) on this that would be helpful but it will definitely be going to our developers for review when they have time.

    – Cais.

    Will do, the thing is it always worked fine until the last wordpress update.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘NextGEN Fancybox does not work in gallery with subdomain’ is closed to new replies.