Support » Plugin: Link Library » Subcategories do not work

  • Resolved marianney

    (@marianney)


    Hi, this is such a great plugin, so thanks for building it!

    Unfortunately I discovered a big problem. I created categories and subcategories in Link Library categories, and I have added a ton of links to each subcategory. I can view the list of categories and it shows the correct amount of links next to each category and subcategory so I know they are in there, but when I click on ANY subcategory, I get nothing but this:

    “No categories found.” (in the category list)

    “All of your links must be assigned at least to one category to be displayed” (in the links list area).

    Do subcategories not work? Or what am I doing wrong?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Thread Starter marianney

    (@marianney)

    This is the page in question: https://www.centroeducativocostaballena.org/resource-library/ Click on any subcategory on the left.

    Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    Sorry for the issue you have encountered. Could you export your library configuration for me and send it via e-mail to ylefebvre at gmail? The export function is under the Import / Export Settings tab of Library Configuration, clicking on Export Library Settings.

    One thing I can suggest trying is to go to the Common tab of the Library Configuration and changing the switching method to AJAX instead of HTML GET. There may be a bug with the HTML GET method.

    Let me know how that works and I look forward to receiving your library configuration.

    Thread Starter marianney

    (@marianney)

    Thank you for your very quick reply Yannick! When I switch to AJAX, all works fine. I very much prefer to use the HTML GET using Slugs however, so if you are able to see where I need to change settings to make that happen, that would be wonderful!

    I have emailed you the configuration. Thank you very much!

    Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    Thanks for confirming my suspicion. There were a few bugs related to the HTML GET Using Slug mode. I just pushed an update to correct these issues. Please update and confirm that things are now working correctly. Also please consider donating to support this plugin’s development.

    Thread Starter marianney

    (@marianney)

    Hi Yannick,
    Sorry for the late reply, had to work on other projects and just came back to this one. Yes it works now, so thank you very much for your quick assistance!

    And yes, I am happy to support!

    Marianne

    Thread Starter marianney

    (@marianney)

    Hi Yannick,
    Sorry for the late reply, had to work on other projects and just came back to this one. Yes it works now, so thank you very much for your quick assistance!

    And yes, I am happy to support!

    Marianne

    Thread Starter marianney

    (@marianney)

    Hi Yannick,
    Sorry for the late reply, had to work on other projects and just came back to this one. Yes it works now, so thank you very much for your quick assistance!

    And yes, I am happy to support!

    Marianne

    Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    Thanks for your feedback and your support! Marking as resolved.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Subcategories do not work’ is closed to new replies.