WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » [Resolved] Sub-menu items: transparent background after the first.

[Resolved] Sub-menu items: transparent background after the first.

  • Hey all,

    I have a strange problem that I cannot identify the cause of.

    I have a typical horizontal top menu, with submenu items in a drop down.
    The problem is:

    Without any change I am aware of going on, only the first sub menu item has a background colour. Subsequent menu items are transparent.

    Most easily noticable here on the “IT Solutions” top menu.

    http://alltasks.com.au/wordpress/project/managed-services-it-outsourcing/

    I have tried to identify a problem with Firebug but have been unsuccessful.

    Any help would be greatly appreciated 🙂

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • It’s a theme-specific problem. Where did you download the theme from? Do you have the same problem with a default WordPress theme?

    Theme was downloaded from http://themeforest.net, some modifications have been made. However after those changes, it was still operating normally.

    I wish I noticed when the error showed up in the first place.

    Strangely, your suggestion of looking at other themes solved it, in a round about way – upon reactivation of the troublesome theme; the menus are now working normally.

    Odd.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Sub-menu items: transparent background after the first.’ is closed to new replies.