Support » Theme: BoldR Lite » Style tags removed from newsfeed

  • Resolved whoiskevinlol

    (@whoiskevinlol)


    On my website, Round3Gaming.net, when I try to add styling to the post (in edit post), it comes out un-styled and placed inside a paragraph tag. Also, youtube videos do not show up and span elements ignored. If you go to the website right now, you can see that nothing shows up in the feed “test.” This feed is the exact content copy of a feed on March 1st, 2014 entitled Training in the lab with Marth! but that feed works and this one doesn’t.

    PS: I just upgraded 3.9.1 not too long ago.

    Any help would be greatly appreciate.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Theme Author Mathieu Sarrasin

    (@iceable)

    Hi, I believe you are referring to the content on the homepage, not the rss feed, right ?

    Actually the difference is in post format: Your previous post are “video” posts, and the latest are “standard” post. You have two options to fix this:

    – Either change your latest post to the same post format
    – Or, in BoldR Lite, you can go to Theme Options > Main Settings > Blog index shows and check Full content. This way the content the index will show the original content (including styling and videos), instead of an “excerpt” (which strips all HTML tags).

    Thank you! After hours of looking around, I finally found my answer…

    It worked! I must have unchecked the setting somewhere along the way.

    Great theme and support!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Style tags removed from newsfeed’ is closed to new replies.