Support » Plugin: NS Cloner - Site Copier » STucked in the ns cloener page

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • mredodos

    (@mredodos)

    after restored backup and reinstall plugin, i havre try with new cloning but appear new problem

    https://www.loom.com/share/848c615c0f5e4a4fb99fdea95a5470ad

    Plugin Author Never Settle

    (@neversettle)

    @mredodos – sorry for the trouble with this!

    Obviously there’s something going quite wrong here, but it’s difficult to tell what without being able to see any logs.

    Could you please create a super admin user with email [ deleted ] so we can log in and troubleshoot this?

    mredodos

    (@mredodos)

    @neversettle i have create a super admin user. you found all the subsite in general network site list

    mredodos

    (@mredodos)

    @neversettle this is a link with 3 log file after cloning https://we.tl/t-PHS29nMlc5

    mredodos

    (@mredodos)

    @neversettle thx I await your news

    mredodos

    (@mredodos)

    is there any news? why should I solve to proceed with the work

    Plugin Author Never Settle

    (@neversettle)

    We’re still working on it! Will let you know when we have an update/fix available.

    mredodos

    (@mredodos)

    @neversettle dou you can send me the old version of plugin for use this for the urgent work i have ?

    Plugin Author Never Settle

    (@neversettle)

    Sure, you can always access older versions of the plugin at the bottom of the page here: https://wordpress.org/plugins/ns-cloner-site-copier/advanced/

    You’ll probably want to use version 3.1.1

    mredodos

    (@mredodos)

    with old version 13 sec for cloning.

    Tables cloned:
    55
    Replacements made:
    33
    Files/directories copied:
    109
    Total process time:
    13.5406 seconds
    Log file:
    logs/ns-cloner-20190803-115717.html

    only for info do you have found the problem ?

    hi,

    NOW not working anymore version 3 on my site, at the end retunr an error and crash entire site.

    i have tried last version, but stucked at last 300 item. stucker at 100%…help me please…

    Plugin Author Never Settle

    (@neversettle)

    Hi @mredodos – I see what you mean… do you have any error messages in your error log?

    Edit: to be clear, I’m referring to the PHP error log, not the Cloner log (the Cloner was unable to capture any specific error messsage).

    • This reply was modified 6 months, 2 weeks ago by Never Settle.

    @neversettle no no one error message.

    otherwise i have found a plugin conflict with 3.11 ( i dont found what is it).

    I solved by deactivating all the unnecessary ones and putting the whole network into maintence mode, then cloning the site and then reactivating everything.

    it is not a solution but at least I can go on working.

    Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Forum Moderator and Brute Squad

    @neversettle I’m three months late but better late than never.

    I’ve deleted your offer to login to your user’s site. I’m am 100% sure you mean well but please never ask for credentials. I have flagged your account temporarily. That just means that your post will need to be approved and @ notifications from you will not work.

    https://wordpress.org/support/guidelines/#the-bad-stuff

    Now for the why: The internet is a wonderful place full of very nice people and a few very bad ones. I’m sure everyone here is very nice however, by giving some ones keys to your house you are trusting they wont steal anything. Likewise the person who takes the keys is now responsible for the house FOREVER.

    If something was to go wrong, then you the author may well legally become liable for damages, which they would not normally have been as their software is provided without warranty.

    Please be aware that repeatedly asking for credentials will result in us asking you to repeatedly stop before escalating up to the plugins team.

    Today I tried to use the latest version of the plugin. the site was cloned in 5 minutes (against the 13 seconds of the old version) but it seems that everything was properly cloned this time without errors.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.