Support » Plugin: WooCommerce Stripe Payment Gateway » Stripe Payment Request live mode requires SSL

  • Resolved eybel

    (@eybel)


    Hello there, we recently installed Stripe, we don’t know why this error shows up. We have HOSTINGER as a server and have an SSL installed.

    We got these logs:

    2020-10-27T22:43:39+00:00 DEBUG 
    ====Stripe Version: 4.5.3====
    ====Start Log====
    Stripe Payment Request live mode requires SSL.
    ====End Log====
    
    2020-10-27T23:10:12+00:00 DEBUG 
    ====Stripe Version: 4.5.3====
    ====Start Log====
    Your domain has been verified with Apple Pay!
    ====End Log====

    We thought it was related to the “Enable Payment Request Buttons. (Apple Pay/Google Pay)” option. At this point its disabled.

    What can we do?

    • This topic was modified 1 month ago by eybel.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support AW

    (@slash1andy)

    Automattic Happiness Engineer

    Hey there!

    It appears that the Stripe payment fields are showing up on your checkout page fine. Can you tell me if there’s something that is causing concern for this? There doesn’t appear anything wrong with your site that I can see

    Plugin Support Joey Ricketts

    (@jricketts4)

    We haven’t heard back from you in a while, so I’m going to mark this as resolved – if you have any further questions, you can start a new thread.

    Everything works fine, we are taking orders already. We didnt know what it was plus when we got that message we didnt have orders, just wanted to check with you guys.

    Thank you!

    • This reply was modified 2 weeks, 6 days ago by eybel.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.