Support » Plugin: WooCommerce » Stripe Payment is failing for the first time and working in second attempt.

  • Resolved devendrabisht

    (@devendrabisht)


    When my clients are paying using Stripe as payment gateway with their credit card, the payment page just reloads for them and no payment takes place.
    I have created staging site : https://woocommerce-242395-1424495.cloudwaysapps.com/ and enabled Stripe Test mode. For me every time I tries to pay, it reloads for the first time and in the second attempt it records the payment.
    I enabled the debug log for stripe and I can see that when payment fails we have this thing in log:
    2020-08-11T08:58:27+00:00 DEBUG
    ====Stripe Version: 4.5.0====
    ====Start Log====
    customers/cus_HoVSx9Byt9wJQV/sources request: Array
    (
    [limit] => 100
    )

    ====End Log====

    Please help ASAP.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support wpnomad

    (@wpnomad)

    Hi @devendrabisht ,

    I placed an order for testing on your site, and I was able to place the order in the first attempt, please see the screenshot for reference: https://d.pr/i/gUL822

    Does the issue happen when the customers have any particular products in the cart?
    Else, have you been able to replicate the issue on your end?

    If you’re able to replicate it on your end as well, then please do the following:

    1. Before checking out, right-click on the page and select the “Inspect” option as shown here: https://d.pr/i/D5qZDr
    2. Once the inspect window opens, select the “Console” tab, and then place the order. If you see any errors in console (while the first payment attempt fails/reloads), then take a screenshot of the console and send it to us here. You can use https://snipboard.io to send us a screenshot link.
    3. Also, could you please share a copy of your site’s System Status? You can find it via WooCommerce > Status.
    Select “Get system report” and then “Copy for support”.  Once you’ve done that, paste it here in your response.

    Do let me know so we can help further.

    @wpnomad
    Thanks for responding.
    I am looking at other prospects also which can be the cause of issues.

    Thanks again!!!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.