Support » Plugin: Loco Translate » String “I’ve read and accept the terms & conditions” in woocommerce not working

  • Resolved quentinbays

    (@quentinbays)


    Hello,

    The string “I’ve read and accept the terms & conditions” in woocommerce is no more translated since the last update (3.1.0). It was working fine before.

    Thanks,
    Quentin

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • I have the same problem. Could you solve it already?

    Thread Starter quentinbays

    (@quentinbays)

    My theme support fixed it.

    how they resolved it?

    Hi there

    How did you fix this problem??

    thanks in advance

    This is a woocommerce bug, probably in language files. You can edit
    ../wp-content/themes/THEME-NAME/woocommerce/checkout/terms.php

    Replace this string with your translation:
    ‘I’ve read and accept the terms & conditions

    Unfortunatly, this will be overridden with the next Theme-update if woocommerce doesn’t fix the language files.

    • This reply was modified 4 years, 11 months ago by audat.
    • This reply was modified 4 years, 11 months ago by audat.

    After the last update today, this string is not working again …

    I can see at loto translate the translation but its not working ..

    🙁

    • This reply was modified 4 years, 10 months ago by lucasaguiar.
    • This reply was modified 4 years, 10 months ago by lucasaguiar.

    I think this ticket should be changed from resolved back to open.
    I’m having the same problem.

    @audat
    Could it be that in some cases the file for the workaround is here:
    /wp-content/plugins/woocommerce/templates/checkout/terms.php

    The problem is not lose the translation, is that Loco can’t find the string of

    ‘I’ve read and accept the terms & conditions….

    Plugin Author Tim W

    (@timwhitlock)

    This thread isn’t going to be reopened (not by me anyway) because the person who asked the question has solved their problem and hasn’t attributed it to a fault in Loco Translate.

    You are all equally free to start a new thread for your specific set of circumstances, which are likely all different.

    If you intend to start your own thread, please note that these questions about strings not being extracted or not showing up have been asked hundreds of times. Check the FAQs and if you still need help be sure to provide useful information.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘String “I’ve read and accept the terms & conditions” in woocommerce not working’ is closed to new replies.