WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » strange message appears at the top of my index page1 help please

strange message appears at the top of my index page1 help please

  • hi all, the following appeared on the top of all the pages on my site:

    “The document has moved here”

    The “here” links out [ dodgy link removed ]

    Has anyone had anything similar happen to them? I am using an eleganttheme and all was well yesterday.

    Thanks in advance

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 25 total)
  • A quick update. I changed themes to see if it would help, the error does not appear in any of the other themes however when i reload my original them the message has now changed to “403 Forbidden
    Request forbidden by administrative rules.”

    any ideas ?

    Many thanks in advance

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Neither of those messages are from WordPress. Have you spoken to your hosts about it?

    I am having the same exact problem and I am due to present to my clients in a couple of hours

    Hi esmi,

    thanks for the prompt reply!
    am awaiting a reply from their support desk now

    Hi kube3design,

    are you using elegantthemes by any chance?

    even I’m facing some problem today, I’m using elegantthemes
    [ sig removed ]

    Yes jadi4100 I am using elegantthemes… and my subscription recently expired…. that sucks because they wont help unless you have an active account.

    I’m in the same boat kube3design. I have contacted my host support desk and they are going to look at the server logs to see what changed etc. I will post any updates here.

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    @kube3design, @sachinist: It is impolite to interrupt another poster’s ongoing thread with a question of your own and it causes significant problems for the forum’s volunteers. Please post your own topic.

    +1 I join the club!

    Found any fix? Please post details about issue and solution if you found anything.

    Found it. In my case for some odd reason a plugin was throwing that code.

    Removed All in one SEO plugin and the text printing dynamically in header at run time “403 Forbidden. Request forbidden by administrative rules” disappeared.

    Hope this helps others too.

    Ok I isolated it to the SEO all in one. I have two blogs that uses that plug in and I deactivated on one site and that didn’t stop the error. I deactivated and deleted all files on the other and the message is gone now.

    Now i will reinstall on the site i deleted the plugin from and see how that goes and update further..

    Luck all

    RD

    OK, I uploaded files reactivated the SEO all in one and boom! Message is back.

    Now what do we do?

    I will visit the site for any word from them..

    RD

    coincidence or a general error?

    the same happened to me yesterday.

    and so far have not found a solution.

    I’m hunting the command that makes it appear there.

    Hy guys… i have de same problem… is something with the elegant themes, and is not with plugins. I broked my head but not found any solution

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 25 total)
  • The topic ‘strange message appears at the top of my index page1 help please’ is closed to new replies.